USB Portlu Klavye Önerisi

Arkadaş da sıkıntı var.

G710+ 4 kiloluk ek USB girişli bir klavyedir.

Ayrıca konuyu açan arkadaş, bu ne laubalilik, bu ne fütursuzluk.

Sen daha ne istediğini bilmiyorsun. Tek USB üzerinden klavye + port bağlayamazsın.

Herzaman bir tane klavye için, bir tane USB için olur.

Güzel kardeşim Klavyenin üzerine usb port olması demek ne demek. Klavyenin üstünde ekstradan usb flash bellek takma yeri olması demek. Sen Wireless klavye yerine sıradan bir mekanik kablolu klavye önerdin bana.
"Sen Wireless klavye yerine sıradan bir mekanik kablolu klavye önerdin bana." cümlesinde Wireless kablosuz demek. Sen de üzerinde ekstra usb çıkışı bulunan klavye istiyorsun. Eee neden Wireless yerine kablolu önerdin diyosun? Kendinle çelişiyorsun. Amacın ne?

"Sen Wireless klavye yerine sıradan bir mekanik kablolu klavye önerdin bana." cümlesinde Wireless kablosuz demek. Sen de üzerinde ekstra usb çıkışı bulunan klavye istiyorsun. Eee neden Wireless yerine kablolu önerdin diyosun? Kendinle çelişiyorsun. Amacın ne?
7 yaşında falan herhalde.

Tlf dan yazıyorum sizin gibi yazdığımı kontrol edip yazmıyorum. Henüz 5 yaşındayım. Şımarık bir çocuk olduğumdan Alienware kullanıyorum. Baba parası işte ne yapalım.

Konuyu başlattığımda kablosuz diye bir şey istediğimi sanmıyorum. USB portlu klavye kablolu olmak zorundadır. Arkadaş hayatı boyunca usb portlu klavye görmemişse suç benim değil. @FantastikTürk başka isteğin varsa onu da yapalım. Hangi kitapları önerirsin ?

Yahu arkadaşım, bu mesajları @Barış Tolon a sen attın;

şişi.PNG

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı