GolgeAdam Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 128 Çözümler 4 21 Şubat 2024 #1 Kulaklığı kasadaki USB 2.0 portuna takmıştım hiçbir şey yoktu gayet iyiydi ama aniden gitti ne oldu anlamadım.
Kulaklığı kasadaki USB 2.0 portuna takmıştım hiçbir şey yoktu gayet iyiydi ama aniden gitti ne oldu anlamadım.
Çözüm GolgeAdam 21 Şubat 2024 Maxtoric dedi: Port mu yoksa kulaklık mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Port çalışmıyordu ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.
Maxtoric dedi: Port mu yoksa kulaklık mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Port çalışmıyordu ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.173 Makaleler 3 Çözümler 83 21 Şubat 2024 #2 Port mu yoksa kulaklık mı çalışmıyor? Artı 0 Eksi
KS KS GolgeAdam Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 128 Çözümler 4 21 Şubat 2024 #3 Maxtoric dedi: Port mu yoksa kulaklık mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Port çalışmıyordu ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Maxtoric dedi: Port mu yoksa kulaklık mı çalışmıyor? Genişletmek için tıkla... Port çalışmıyordu ama bilgisayarı yeniden başlatınca düzeldi.