GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #1 Arkadaşlar, tatile gittim geldim; ailem bilgisayarı kullanmış ve mouse bir anda gitmiş. Şimdi kontrol ettim, USB portları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Farede ışık yanıp hemen geri sönüyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ağustos 2025
Arkadaşlar, tatile gittim geldim; ailem bilgisayarı kullanmış ve mouse bir anda gitmiş. Şimdi kontrol ettim, USB portları çalışmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Farede ışık yanıp hemen geri sönüyor.
Çözüm GhostRP 23 Ağustos 2025 Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim farklı cihazlar hepsi bir anda bozulmadıysa olamaz. bir format atacağım gene çözülmezse portta fiziksel bir sıkıntı vardır. Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.
Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim farklı cihazlar hepsi bir anda bozulmadıysa olamaz. bir format atacağım gene çözülmezse portta fiziksel bir sıkıntı vardır. Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.
KS KS GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-15ach6/downloads/driver-list/ Bir kez daha uyumlu mu diye kontrol edip buradaki chipset sürücüsünü kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD'de package installation failed error code = -2147024713 yazdı. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: https://pcsupport.lenovo.com/us/en/products/laptops-and-netbooks/gaming-series/ideapad-gaming-3-15ach6/downloads/driver-list/ Bir kez daha uyumlu mu diye kontrol edip buradaki chipset sürücüsünü kurmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... CMD'de package installation failed error code = -2147024713 yazdı.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Ağustos 2025 #12 Görsel paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #13 Sakuya Izayoi dedi: Görsel paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyur hocam. Dosya Ekleri WhatsApp Image 2025-08-23 at 00.53.57.jpeg 166 KB · Görüntüleme: 10 Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Ağustos 2025 #14 Bu hatayı AMD Chipset Driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz. Artı 0 Eksi
Bu hatayı AMD Chipset Driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz.
KS KS GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #15 Sakuya Izayoi dedi: Bu hatayı AMD chipset driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ryzenppkg kuruyormusum onda oldu AMD kurunca succesful dedi. Bir yeniden başlatayım. Sakuya Izayoi dedi: Bu hatayı AMD chipset driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hala mouse görmüyor. Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Bu hatayı AMD chipset driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Ryzenppkg kuruyormusum onda oldu AMD kurunca succesful dedi. Bir yeniden başlatayım. Sakuya Izayoi dedi: Bu hatayı AMD chipset driver for Windows 11 yazan sürücüde mi alıyorsunuz? Eğer sisteminizde halihazırda AMD sürücüleri yüklü ise onları kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Hala mouse görmüyor.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 23 Ağustos 2025 #16 @GhostRP Fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Artı 0 Eksi
KS KS GhostRP Hectopat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2025 #17 Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim farklı cihazlar hepsi bir anda bozulmadıysa olamaz. bir format atacağım gene çözülmezse portta fiziksel bir sıkıntı vardır. Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi Çözüm
Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yok hocam denedim farklı cihazlar hepsi bir anda bozulmadıysa olamaz. bir format atacağım gene çözülmezse portta fiziksel bir sıkıntı vardır. Sakuya Izayoi dedi: @GhostRP fare dışında bir aygıt çalışıyor mu peki? Belki sorun farededir? Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.