P panzstadt Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #1 Ne aygıt bağlantılarını söküp takmam, ne de restart atmam işe yaramıyor. Sürüm Windows 10. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2023
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.901 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 21 Mayıs 2023 #2 Anakart driverların kurulumu? Sorun daha önce var mıydı? Format attıktan sonra mı oldu? Dostum bu bilgiler bize vahiy olarak mı gelecek? Artı 0 Eksi
Anakart driverların kurulumu? Sorun daha önce var mıydı? Format attıktan sonra mı oldu? Dostum bu bilgiler bize vahiy olarak mı gelecek?
4 420957 Hectopat Katılım 26 Ocak 2021 Mesajlar 2.719 Çözümler 11 21 Mayıs 2023 #3 USB portlarını çalıştıran kablolar anakartınıza bağlı olmayabilir. Artı 0 Eksi
KS KS P panzstadt Centipat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2023 #4 spriggan dedi: Anakart driverların kurulumu? Sorun daha önce var mıydı? Format attıktan sonra mı oldu? Dostum bu bilgiler bize vahiy olarak mı gelecek? Genişletmek için tıkla... Anakart driverları kurulu. Sorun daha önce yoktu bir anda gerçekleşti. Format hiç atılmadı. Artı 0 Eksi
spriggan dedi: Anakart driverların kurulumu? Sorun daha önce var mıydı? Format attıktan sonra mı oldu? Dostum bu bilgiler bize vahiy olarak mı gelecek? Genişletmek için tıkla... Anakart driverları kurulu. Sorun daha önce yoktu bir anda gerçekleşti. Format hiç atılmadı.