USB RAM çıkarsa ne olur?

Onu nasıl öğreneceğim(3.0. olduğunu)?
Diyecektim ki 3.0'mış.
Ready Boost'un ne olduğunu biliyorum. Etki etmiyor W10 sistemlerde, şahsen ben etki ettiğini görmedim. Uygun USB olsa bile.
Ben sadece mesela misafir çocuğu geldiğinde tuşlara basıyor birşeylere giriyor o sırada donuyor o sırda donmaması için yapacağım ama işe yaramayacak galiba.

Evet.
Yani demek istediğim, bu beni bilgisayarım çok kastığında kurtaracak mı ve çıkartırsam bilgisayara hasar verecek mi?
Başlığı yanlış yazmışım .
Bilgisayarda ne yaptığınıza da bağlı, eğer o sistemde bu özelliği kullanıp oyun oynarım diyorsanız, olmaz. Ama internette gezinirim, ofis işleri yaparım derseniz olur. Sisteminize zarar verme konusunda ise bence kolay kolay zarar vermez ama tabii ki bu işin de garantisi yok.

Oyun oynamak için değil zaten oyun oynamak için bana yetiyor RAM. Sadece internette gezineceğim.
Birde en çok kaç GB RAM koyabilirim yani ne kadar koyarsam sorun yaratır?

İşe yaramaz diye bir şey yok gayet de yarayabilir, denemekte zarar yok, sonuçta o kadar ağır bir yük yüklemeyeceksiniz. USB çıktığı anda bilgisayarınız belli bir süreliğine donabilir diye düşünüyorum, daha önce bu tarz bir olay gözlemlemedim.

O halde deneyin ve sonuçları paylaşın lütfen.
USB RAMleri takıp normalde zorlayan siteleri açacağım. Sonucu sizlerle paylaşacağım. Umarım ki bilgisayarın katili olmam.

Birde en çok kaç GB RAM koyabilirim yani ne kadar koyarsam sorun yaratır?
Elinizde ne kadar büyüklükte flash disk varsa koyun sıkıntı olacağını sanmıyorum, ancak %100 kesinlikte bir performans artışı gözlemlenmeyebilir, onun için fazla da umutlanmadan yapın bu işlemi.

Ayarları yaptım ama zorlayacak bir site bulamadım.
Elinizde ne kadar büyüklükte flash disk varsa koyun sıkıntı olacağını sanmıyorum, ancak %100 kesinlikte bir performans artışı gözlemlenmeyebilir, onun için fazla da umutlanmadan yapın bu işlemi.
Peki şuan 4094 MB koydum ama sanki hiç olmamış gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…