Franksan Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. King SATA 3.0 USB'm maalesef RAW oldu. Bilgisayar yöneticisinden biçimlendiremiyorum, ayrıca bilgisayarım kısmında da gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Merhaba arkadaşlar. King SATA 3.0 USB'm maalesef RAW oldu. Bilgisayar yöneticisinden biçimlendiremiyorum, ayrıca bilgisayarım kısmında da gözükmüyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Çözüm Franksan 5 Mayıs 2021 Arkadaşlar attıklarınızdan Rufus dışında hepsini denemiştim en son Linux'ta Gparted ile hallettim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Arkadaşlar attıklarınızdan Rufus dışında hepsini denemiştim en son Linux'ta Gparted ile hallettim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
4 448762 Kilopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 3.857 Makaleler 2 Çözümler 32 5 Mayıs 2021 #2 Rufus ile Freedos olarak bicimlendirmeyi dener misin? Rufus - Create bootable USB drives the easy way Rufus: Create bootable USB drives the easy way rufus.ie Artı 0 Eksi
Rufus ile Freedos olarak bicimlendirmeyi dener misin? Rufus - Create bootable USB drives the easy way Rufus: Create bootable USB drives the easy way rufus.ie
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #3 AOMEI Disk Partiton Assistant veya @448762'nın dediği gibi Rufus ile. Artı 0 Eksi
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 5 Mayıs 2021 #4 Yönet kısmına düşüyor ise buradan bir göz atın. O ekranda da göremezseniz Rufus yazılımı üzerinden deneyin. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu Artı 0 Eksi
Yönet kısmına düşüyor ise buradan bir göz atın. O ekranda da göremezseniz Rufus yazılımı üzerinden deneyin. Rufus - Önyüklemeli USB sürücü oluşturmanın en kolay yolu
3 342746 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 5.470 Makaleler 10 Çözümler 84 5 Mayıs 2021 #5 Arama yerine diskpart yazın ve çalıştırın. Kod:Panoya kopyala list disk sel disk x //x usb numarası clean create partiton primary sel partition 1 format fs=fat32 quick assign Artı 0 Eksi
Arama yerine diskpart yazın ve çalıştırın. Kod:Panoya kopyala list disk sel disk x //x usb numarası clean create partiton primary sel partition 1 format fs=fat32 quick assign
KS KS Franksan Femtopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Arkadaşlar attıklarınızdan Rufus dışında hepsini denemiştim en son Linux'ta Gparted ile hallettim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar attıklarınızdan Rufus dışında hepsini denemiştim en son Linux'ta Gparted ile hallettim vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.