USB Ses Jack Kartı önerisi

Emir13

Hectopat
Merhaba. Benim Rampage Hectora kulaklığım var, kulaklık 2 jak ile çalışıyor. Kasamın arkasındaki anakart jak girişlerinde sesi ses, mikrofonu mikrofona takıyorum ama ses gelmiyor. Kasamın önündeki jak girişleri de çalışmıyor. PC'yi aldığımda adam bana;
Usb Ses Kartı 7.1 Virtual 3D Harici
Bu aygıtı verdi ama 3 hafta önce mi ne bozuldu. Babam yaptı 1-2 kere ama bozuldu. Bana önerebileceğiniz kaliteli bir şey var mı? Çok da pahalı olmasın ama internette direkt 2 ses mikrofon jakını tek jaka düşürenler de var.
Kasanın arkasındaki sanırım yeşil olması gerek, ona takınca ses geliyor. Mikrofon kablosunu pembe jaka takıyorum, miki görmüyor. Ondan dolayı 2 jakı 1 hoparlör jakına dönüştürürse daha iyi olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bozulan ürüne alternatif olarak ugreen önerdim:Ugreen Harici 3.5mm USB Ses Kartı, Beyaz: Amazon.com.tr

Anlattığından portlarda da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum şayet ses ayarlarını doğru yapıyorsan.

Anakart mikrofon girisinde sıkıntı var USB portlarında sıkıntı yok kontrol ettim.

Ben bozulan ürüne alternatif olarak ugreen önerdim:Ugreen Harici 3.5mm USB Ses Kartı, Beyaz: Amazon.com.tr

Anlattığından portlarda da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum şayet ses ayarlarını doğru yapıyorsan.

Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol bunu alsam nasıl olur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı