USB ses kartı mikrofon sorunu

berkbb

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımın ses kartı bozulduğu için fotoğraftaki USB ses kartını ve JBL GO hoparlör aldım. Ses kartının kulaklık kısmına bağlayınca güzel ses alıyorum. Aynı zamanda freebuds Lite kulaklık bağladığımda da hem iyi ses alıyorum hem de mikrofonumdan iyi ses çıkıyor ancak. Hoparlörün mikrofonundan bayağı kötü bir ses veriyorum şu an ekran görüntülerinde görünmüyor ama ses çıkışı JBL GO 2 Free ag Audio diye bir seçenek çıkıyordu kayıt kısmında, şu an o çıkmadığı için direkt ses veremiyorum.(ses kötü olunca bağlantıyı kesip tekrardan bağlamıştım JBL'i ondan sonra çıkmadı kayıt kısmında) aynı zamanda kulaklık kısmına kablolu kulaklık bağladığımda iyi ses alıyorum ama mikrofon yine çalışmıyor. Nasıl çözebiliriz? Herkese teşekkürler şimdiden.
Bu da ses kartı ugreen.

Dosya Ekleri

• mikrofon1.png
    mikrofon1.png
    599 KB · Görüntüleme: 73
  • mikrofon2.png
    mikrofon2.png
    330,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20210130_201609.jpg
    20210130_201609.jpg
    95,7 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleyen: Moderatör:
O mikrofonu çalıştırmak için ayırıcı almanız gerek.
Bunu deneyip sonucu bildirin. Hands-Free kaynaklı sorun yaşıyorsunuz.
bu dediğiniz bana da mantıklı geldi ama denemeden jbli bir kaldırıp tekrar bağlıyım dedim, şuan cihazın mikrofonunu algılamıyor direk. sadece ses çıkışını gösteriyor. bundan önce mikrofon çıkışında jbl hands free ve jbl go stereo olarak gösteriyordu. Sizi çok uğraştırdım sağ olun bu arada.

Dosya Ekleri

• mikrofon3.png
    mikrofon3.png
    903,9 KB · Görüntüleme: 54
Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses > Kayıttan yürüt kısmının ekran görüntüsünü paylaşın bir de.

Rica ederim.
Tam paylaşıcaktım ki şimdi jblden bu hatayı alıyorum. Hard reset de atamadim... bir aydır bu ses olayından ne çektim :D

Dosya Ekleri

• IMG-20210131-WA0023.jpg
    IMG-20210131-WA0023.jpg
    151,4 KB · Görüntüleme: 50
Maalesef bunu tekrar denedim ancak olmadi. Açma tuşuna 30 saniye basınca kapanma ve şarja takinca açılıp pembe ile kirmizi arasi bir renk vermek dışında hiçbir tepki vermiyor anlamadım. Şuan o rengi veriyor ve radyo dalgası gibi bir ses veriyor sadece.
Önce Bluetooth cihazlarından kaldırın. Ardından bu rehberi eksiksiz uygulayın.
Denetim masası > Donanım ve Ses > Ses > Kayıttan yürüt kısmının ekran görüntüsünü paylaşın bir de.

Rica ederim.
Merhaba hoparloru hallettim bu dediğinizi arkadaşımın jbl flipinde yaptım ilk. Harika bir mikrofon sesi aldım, ancak bağlantıyı koparıp yine yaptiğımda giriş cihazi bulunamadi diyor. Eller boştayi açınca geliyor ama dediğim gibi kötü ses. Jbl go 2 de de eller boştayı kapatınca ses gidiyor. Ne yapmaliyım? Az önce gelmişti

Rica ederim.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    38,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı