USB Ses Kartını Bilgisayar Algılamıyor

Forquase

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, yazın başlarında bilgisayarımın ses ile ilgili bir problemi olmuştu. Hiçbir sürücü bilgisayara etki etmiyordu. Ben de bir bilgisayarcıdan USB Ses kartı satın almıştım. Ses kartı normal çalışıyordu ses geliyordu ve hiçbir problemi yoktu. Daha sonra okulum sebebiyle bilgisayarı kaldırdım ve 7 ay sonra tekrar açtım. USB ses kartını taktım ama bilgisayar algılamadı ve kulaklık taktığımda cızırtılı sesler gelmeye başladı. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

8890200227890.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu tür ürünler aşırı kalitesiz oluyor. Farklı bir cihaz ile deneyip test edin. Yine aynı sıkıntı olursa aldığınız yere götürün.
Denedim ama yine işe yaramadı. Ayrıca aldığım yere götürsem pek bir şey yapabileceklerini sanmıyorum. Başka bir öneriniz var mı?

Realtek'in eski driverlarını yükledikten sonra bilgisayarımda ki anakart problemi çözüldü. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı