eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 16 Nisan 2021 #1 Merak ettiğim bir soru var. SATA SSD yerine bir USB SSD'ye Windows kurabilir miyiz? Taşınabilir bir cihaz gibi kullanmak için.
Merak ettiğim bir soru var. SATA SSD yerine bir USB SSD'ye Windows kurabilir miyiz? Taşınabilir bir cihaz gibi kullanmak için.
sKostur Hectopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #2 Olur olur da her cihazda sürekli kullanım için driver kurulumları o ssd’yi bitirir dostum Ha ayrıca istersen flash bellek ile bile yaparsın bunu
Olur olur da her cihazda sürekli kullanım için driver kurulumları o ssd’yi bitirir dostum Ha ayrıca istersen flash bellek ile bile yaparsın bunu
1 161553 Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 2.318 Makaleler 1 Çözümler 13 16 Nisan 2021 #3 Evet ben bir süre bu şekilde kullandım ama kurulumu yaparken ve sonradan taktığın bilgisayarlar farklı olacağı için driver uyumsuzluğu olabilir.
Evet ben bir süre bu şekilde kullandım ama kurulumu yaparken ve sonradan taktığın bilgisayarlar farklı olacağı için driver uyumsuzluğu olabilir.
N Nuri Morina Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 37 Yer Kosova, Mamuşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #4 Pci boot destekliyorsa olabilir ama sıkıntılı
Gökkayahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2021 #5 Windows 10 hangi bilgisayara takarsanız takın, çalışır. Lakin her yapılandırma diskin yazma boyutunu yükseltecek ve ömrünü kısaltacaktır.
Windows 10 hangi bilgisayara takarsanız takın, çalışır. Lakin her yapılandırma diskin yazma boyutunu yükseltecek ve ömrünü kısaltacaktır.
N Nuri Morina Hectopat Katılım 30 Nisan 2014 Mesajlar 37 Yer Kosova, Mamuşa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Nisan 2021 #6 Gökkayahan dedi: Windows 10 hangi bilgisayara takarsanız takın, çalışır. Lakin her yapılandırma diskin yazma boyutunu yükseltecek ve ömrünü kısaltacaktır. Genişletmek için tıkla... CD ve Harddisklerde ömrü az da olsa kısalır doğru.
Gökkayahan dedi: Windows 10 hangi bilgisayara takarsanız takın, çalışır. Lakin her yapılandırma diskin yazma boyutunu yükseltecek ve ömrünü kısaltacaktır. Genişletmek için tıkla... CD ve Harddisklerde ömrü az da olsa kısalır doğru.
eax Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 1.243 Makaleler 4 Çözümler 19 16 Nisan 2021 #7 Cevaplarınız için teşekkürler