USB sürücüsü boş CD sürücüsü olarak gözüküyor.

cerka

Decapat
Katılım
26 Nisan 2019
Mesajlar
4
USB cihazımı bilgisayarıma bağladığımda içinde CD olmayan bir CD sürücüsü gibi davranıyor. İnternette bulduğum çözümlerin hiçbiri bir işe yaramadı. Bu çözümlerden biri diskpart ile format atıp partition oluşturmak. Aldığım hataları görsellerde paylaştım. Diğer çözüm ise aygıt yöneticisinden USB'yi seçip ilkeler kısmından Daha iyi performans seçeneğini işaretlemek ve ardında diski biçimlendirmekti ancak seçeneği aktifleştiremiyorum. Cihazı tekrar USB sürücüsü olarak kullanabilmemin bir yolu var mı, varsa hangi adımları izlemeliyim?

Adsız.pngAdsız2.pngAdsız3.pngAdsız4.pngAdsız5.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki AOMEI Partition Assistant Standard Edition 7.1 adlı programı dener misiniz? Şu adımları deneyin Bu bilgisayar> Sağ tık> Yönet> Sağ taraftaki menüden Depolama> Disk Yönetimi> Taktığınız sürücüye sağ tık yapın> Birimi sil diyin eğer birimi silerken sorun yaşarsanız bu adımları uygulayınız> Windows tuşu+ R açılan pencereye diskpart yazın ve gelen uyarıya evet diyin> açılan pencereye list volume yazın> sonra aygıtınızın olduğu volume belirleyerek select volume (buraya aygıtınızın olduğu volume kelimesinin hemen önünde yazan rakam)> ve son olarakta clean yazın ve aygıt biriminiz silinmiş olacaktır. Birimi sildikten sonra ise söylediğim programı açınız> orada aygınıtınızı göreceksiniz fakat isimi olmayacak sadece yanında "Kullanılmayan" yazacaktır ona sağ tık yapın> bölüm ekleme diyin> buradan aygıt özelliklerinizi belirleyin daha sonrada tamam deyin tamam dedikten sonrada dediğim yöntem sıkıntısız çalışırsa USB sürücünüzün normale döndüğünü fark edeceksiniz.
 
Maalesef seçtiğim volume silinmiyor. Aygıtta medya yok hatasını alıyorum. AOMEI Partition Assistant Standard Edition 7.1 programında ise USB hiç gözükmüyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı