"dRivEr BooStER çOk iYi eĞvğE" kendi bilgisayarını bozmadı mı hiç şaşırdım.Formata gerek yok kısa yoldan Driver Booster kurabilirsin ya da özel olarak aratıp bulabilirsin.
"dRivEr BooStER çOk iYi eĞvğE" kendi bilgisayarını bozmadı mı hiç şaşırdım.Formata gerek yok kısa yoldan Driver Booster kurabilirsin ya da özel olarak aratıp bulabilirsin.
"Driver Booster çok iyi eğvğe" kendi bilgisayarını bozmadı mı hiç şaşırdım.
why are u velet?
"Driver Booster çok iyi eğvğe" kendi bilgisayarını bozmadı mı hiç şaşırdım.
why are u velet?
Kasa Gigabyte B450M S2H ama arkadaşlar dediğim gibi klavye ve mouse çalışmıyor okumuyor usbyiLaptop ise laptop modelini yazıp drivers yaz Google'a kasa ise anakart modelini yaz.
Klavye ve fareyi okumuyor pc driveri sildigim içinGoogle chrome'dan bilgisayarınızın marka üreticisinin sitesine girip bilgisayar modelinizi yazıp gerekli driver'ı indirebilirsiniz, ya da windows update'le kontrol edebilirsin.
Kasa Gigabyte B450M S2H ama arkadaşlar dediğim gibi klavye ve mouse çalışmıyor okumuyor usbyi
Klavye ve fareyi okumuyor pc driveri sildigim için
Arkadaşlar dediğim gibi USB driveri olmadığı için pcyi kullanamıyorum bunları indiremem yani![]()
B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global
Lasting Quality from GIGABYTE.GIGABYTE Ultra Durable™ motherboards bring together a unique blend of features and technologies that offer users the absolute ultimate platform for...www.gigabyte.com
Laptop modeli veya anakart modeli nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.