goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.483 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 Hocam, USB takınca şöyle görünüyor: Ve komut istemi vb şeyleri donduruyor. USB'yi çıkartınca 1 saniyeliğine fotoğraftaki yer normale dönüyor gidiyor.
Hocam, USB takınca şöyle görünüyor: Ve komut istemi vb şeyleri donduruyor. USB'yi çıkartınca 1 saniyeliğine fotoğraftaki yer normale dönüyor gidiyor.
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2022 #2 Hocam güvenli modda onu formatlaman lazım virüs olabilir içinde Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #3 USB portta kısa devre olabilir. Artı 0 Eksi
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2022 #4 Hamza Ensar Sağlam dedi: USB portta kısa devre olabilir. Genişletmek için tıkla... Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: USB portta kısa devre olabilir. Genişletmek için tıkla... Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok
5 509918 Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.766 Makaleler 1 Çözümler 33 20 Mart 2022 #5 buraktkq dedi: Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok Genişletmek için tıkla... Boş olduğunu nereden biliyorsun? Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok Genişletmek için tıkla... Boş olduğunu nereden biliyorsun?
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2022 #6 509918 dedi: Boş olduğunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... USB dolu şu an boş olan USB donma devre yapmaz sorun olursa hiç açılmaz budur Artı 0 Eksi
509918 dedi: Boş olduğunu nereden biliyorsun? Genişletmek için tıkla... USB dolu şu an boş olan USB donma devre yapmaz sorun olursa hiç açılmaz budur
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #7 buraktkq dedi: Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok Genişletmek için tıkla... USB'nin boş veya dolu olması ile uzaktan yakından alakası yok. Kısa devre iki pinin birbirine sürtmesidir. Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Virüsten dolayı yapabilir onu ben de düşündüm boş bir USB devreye neden olmaz çünkü içinde bir şey yok Genişletmek için tıkla... USB'nin boş veya dolu olması ile uzaktan yakından alakası yok. Kısa devre iki pinin birbirine sürtmesidir.
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2022 #8 Hamza Ensar Sağlam dedi: USB'nin boş veya dolu olması ile uzaktan yakından alakası yok. Kısa devre iki pinin birbirine sürtmesidir. Genişletmek için tıkla... Hocam adam sence başka USB denememiş olamaz mı diyelim 1 tanesi bozuk hadi 2 tanesi olsun 3cüsü de mi bozuk olur Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: USB'nin boş veya dolu olması ile uzaktan yakından alakası yok. Kısa devre iki pinin birbirine sürtmesidir. Genişletmek için tıkla... Hocam adam sence başka USB denememiş olamaz mı diyelim 1 tanesi bozuk hadi 2 tanesi olsun 3cüsü de mi bozuk olur
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.064 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #9 buraktkq dedi: Hocam adam sence başka USB denememiş olamaz mı diyelim 1 tanesi bozuk hadi 2 tanesi olsun 3cüsü de mi bozuk olur Genişletmek için tıkla... USB portu diyorum. USB bellek demiyorum. Başka bir portta denemesi yeterli zaten. Artı 0 Eksi
buraktkq dedi: Hocam adam sence başka USB denememiş olamaz mı diyelim 1 tanesi bozuk hadi 2 tanesi olsun 3cüsü de mi bozuk olur Genişletmek için tıkla... USB portu diyorum. USB bellek demiyorum. Başka bir portta denemesi yeterli zaten.
buraktkq Centipat Katılım 17 Mart 2022 Mesajlar 200 Çözümler 2 Yer Bursa 20 Mart 2022 #10 Hamza Ensar Sağlam dedi: USB portu diyorum. USB bellek demiyorum. Başka bir portta denemesi yeterli zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sana onu diyorum 3 tane USB portunu da 3 tanesi mi bozuk olur en fazla 2 tanesi oldu diyelim illaki digeri çalışacaktır Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam dedi: USB portu diyorum. USB bellek demiyorum. Başka bir portta denemesi yeterli zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam bende sana onu diyorum 3 tane USB portunu da 3 tanesi mi bozuk olur en fazla 2 tanesi oldu diyelim illaki digeri çalışacaktır