Usb takınca PC Kasma Sorunu

Khryseis

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, öncelikle iyi geceler. 1 haftadır bilgisayarım acayip derecede kasmaya başladı. Bazenleri donuyordu, hiç hareket etmiyordu. O sırada Bitdefender Total Security kullanıyordum. ( lisanslı )
Tarattırdım bilgisayarı HitmanPro + BTS + Malwarebytes ile hiçbirisi hiçbir şey bulamadı. Bugün USB yi bilgisayarıma taktığımda saçma sapan klasörler oluşturmaya başladı ve PC daha çok donmaya başladı. 3 megabytelık dosyayı 2 dakikadan kısa sürede kopyalayamıyor. Uzun lafın kısası bilgisayarımda virüs olduğunu düşünüyorum. Yoksa onca kasma, saçma sapan klasör oluşumunun benim açımdan başka açıklaması yok. Yardımcı olabilir misiniz acaba ? Bilgisayarı formatlamak da istemiyorum.

Not : Bilgisayarı Kaspersky Total Security ile de tarattım bir şey bulamadı.

Kardeşim virüs değilde anti malware taraması yapsana çünkü virüs değilse malware yazılımı da var olabilir. Bu konuda sana Malwarebytes Anti Malware' nin en son sürümünü kurup bilgisayarını taratmanı öneririm. Google "malwarebytes anti malware 2015" yazarsan karşına çıkacaktır.

Tekrardan merhaba ,

Güvenli modda gerekli taramaları yaptım. KIS herhangi bir zararlı bulamadı. Getsystem info, Herdprotect ve HijackThis ile taramalarımı da yaptım. Gerekli konulara linki paylaşacağım.

Yapmam gereken başka birşey varmı ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı