Clubia
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 4-5 aydır Ethernet bağlantımda sorun yaşıyordum ama kafama takmıyordum sonra cidden çogalmaya başladı. Günde en az 2-3 kere çıkar tak yapıyordum, her gün Ethernet kablosunu çıkar tak yapmaktan gına gelmişti ChatGPT'ye sorup bu sorunu düzeltmeye çalıştım, eski sürücüleri silip yeni sürücüleri yükle dedi. Yükleyeyim dedim ama düzelmedi üstüne üstlük daha kötü oldu, yüklediğim sürücüleri sildim tekrar yükledim önceki sürücülere internet hiçbir şekilde gelmedi, daha doğrusu internet var gösteriyor ama hiçbir şekilde hiçbir işlem yapamıyorum CMD'ye yazılacak bütün komutları yaptım denedim olmuyordu ama alta yazdığım komutlar 1-2 dakika dayanıyordu sonra yine gidiyordu.
Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset.
Ipconfig /release
Ipconfig /renew
Ipconfig /flushdns
Bu komutlar 1-2 dakika dayanıyordu ve sonra bütün bağlantılarım her şekilde yine de gidiyordu, Ethernet kablosunu değiştim olmadı ama gittim başka bilgisayarda o Ethernet kablosunu denediğimde sıkıntısız internete bağlanıyordu, telefonumla bağlanmaya çalıştığımda da aynı şekilde internet var göstermesine rağmen hiçbir yere giremiyorum anakartın Ethernet girişi bozuk olduğunu düşünerek gittim USB to Ethernet adaptör aldım ona rağmen hiçbir şekilde düzelmedi, internet sağlayıcısını aradık sorun yok dediler bu sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm yabancı forumlarda fakat onlar format atmasına rağmen düzelmemiş, şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum çıkmaza girdim, bu sorunu nasıl düzelteceğim? Yardım edebilirsiniz çok sevinirim.
Netsh winsock reset.
Netsh int IP reset.
Ipconfig /release
Ipconfig /renew
Ipconfig /flushdns
Bu komutlar 1-2 dakika dayanıyordu ve sonra bütün bağlantılarım her şekilde yine de gidiyordu, Ethernet kablosunu değiştim olmadı ama gittim başka bilgisayarda o Ethernet kablosunu denediğimde sıkıntısız internete bağlanıyordu, telefonumla bağlanmaya çalıştığımda da aynı şekilde internet var göstermesine rağmen hiçbir yere giremiyorum anakartın Ethernet girişi bozuk olduğunu düşünerek gittim USB to Ethernet adaptör aldım ona rağmen hiçbir şekilde düzelmedi, internet sağlayıcısını aradık sorun yok dediler bu sorunu yaşayan 1-2 kişi gördüm yabancı forumlarda fakat onlar format atmasına rağmen düzelmemiş, şu an gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum çıkmaza girdim, bu sorunu nasıl düzelteceğim? Yardım edebilirsiniz çok sevinirim.