USB Type-C hub önerisi

Barisdkmn

Kilopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 11400f
Rx 6600
Meslek
Öğrenci
MacBook Air ile uyumlu bir hub arıyorum. Kafamda belli bir bütçe yok ama kalitesine göre 400-500'e kadar verebilirim. Ne kadar farklı giriş olursa o kadar iyi.

Baseus ve Ugreen C Hub için başı çeken markalardan. İstediğini alabilirsin :). Önerim bu olur.

Hocam bu modeli gördüm ama Amazon'daki çoğu Ugreen ve Baseus modelinde yurt dışı olduğu için ekstra ücret çıkıyor.

İnterneti Ethernet kablosu dışında farklı bir kablo ile kullanmak mümkün mü? Ona göre sizin attığınız fiyatına göre daha mantıklı.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09PMVC45T/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2MJ3KA6N4PB0&psc=1 yurt dışından gönderiliyor vergiyle 500 TL oluyor bence girişleri yeterli kendi MacBook'umda da kullanıyorum memnunum.
Yani yeterli oluyor kablosuz ama bir gün ihtiyaç okur diye sordum.

Hocam bu modeli gördüm ama Amazon'daki çoğu Ugreen ve Baseus modelinde yurt dışı olduğu için ekstra ücret çıkıyor.
Türkiye'deki bilindik satış yerleri en ucuz 1200 TL'den satıyor. Ekstra ücret alsa bile bu paraya geleceğini sanmam. Yukarıda arkadaşın attığı 7'li girişi alıp ekstra ücret ödeyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı