USB üzerinde çalışan işletim sistemi önerisi

Bilmediğim için soruyorumda persistence tam olarak ne oluyor
Normalde kurulum diski yazdırdığınızda sadece deneyin diye bir demo sağlanabilir. Eğer persistence ayarlanırsa bu diskten başlattıktan sonra yaptığınız değişiklikler bu alana yazılır ve her kapatılıp açıldığında eski haline dönmez sistem.

Normalde kurulum diski yazdırdığınızda sadece deneyin diye bir demo sağlanabilir. Eğer persistence ayarlanırsa bu diskten başlattıktan sonra yaptığınız değişiklikler bu alana yazılır ve her kapatılıp açıldığında eski haline dönmez sistem.

Tamamdır teşekkür ederim bilgi için. Bu işletim sisteminde Linux'da yaptığım şeylerin aynısını yapabilir miyim? Ve ek olarak YT üzerinde gördüğüm bir videoda adam bir seçeneği seçiyordu ve yapılanların diske kaydedildiğini söylüyordu.

Olmuyormuş anlaşılan:'

Oldu verdiğim 2.cevapta yazmıştım zaten.

Tamamdır teşekkür ederim bilgi için. Bu işletim sisteminde Linux'da yaptığım şeylerin aynısını yapabilir miyim? Ve ek olarak YT üzerinde gördüğüm bir videoda adam bir seçeneği seçiyordu ve yapılanların diske kaydedildiğini söylüyordu.

Videoyu paylaşabilir misiniz? Bir kısıtlama olmadan aynen Linux'u kullanabilirsiniz.

Son düzenleme:
Videoyu paylaşabilir misiniz? Bir kısıtlama olmadan aynen Linux'u kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
6.02 Tam olarak ne anlatmaya çalıştığını anlamadım ama anladığım şey genel olarak buydu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
6.02 Tam olarak ne anlatmaya çalıştığını anlamadım ama anladığım şey genel olarak buydu.

Aşağıda da yazdığı gibi persistance diyor. Benim dediğim gibi 👍

Diskten başlatırken bu seçeneği seçerseniz değişiklikleriniz kaybolmaz.

Anladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Rufus yerine balena kullanarak kuruyorum aynı seçeneği işaretkeyerek deneyeceğim.
1689802686319.png

Burada ne yapmam gerek?
IMG_20230720_035432.jpg

Bu arada konuya girip aynı benim kullandığım gibi kullanacak olan biri varsa kurulum videosu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı