USB üzerinde çalışan işletim sistemi önerisi

CrrylxForYou

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, USB uzerinde çalışan bir işletim sistemi arıyorum ama bulamadım. Kendi bilgisayarıma da kurmak istemiyorum. Sanal makine vs olarak önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mı? Ubuntu'yu denedim kuruldu ama sistemi kapatınca dosyalarım silindi.
USB özellikleri:
SanDisk Cruzer Blade 16 GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, USB uzerinde çalışan bir işletim sistemi arıyorum ama bulamadım. Kendi bilgisayarıma da kurmak istemiyorum. Sanal makine vs olarak önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mı? Ubuntu'yu denedim kuruldu ama sistemi kapatınca dosyalarım silindi.
USB özellikleri:
SanDisk Cruzer Blade 16 GB.
Linux iş görebilir.

Windows to GO var illa Windows kullanmak istiyorsanız onları kullanabilirsiniz. Fakat tam performans alamayabilirsiniz.

Windows değil Linux'ya da Ubuntu işletim sistemi istiyorum şu an kullandığım işletim sistemi Windows onunla ihtiyaçlarımı giderebiliyorum.

Linux iş görebilir.

Linux denedim ama hata aldım ve hatayı çözemedim.

Live disk ve persistence'yi araştırın. Bu şekilde dosyalarınız kaybolmaz.

Bu arada, SanDisk cruzerblade diske de güven olmaz. Bugün kapatınca silinir, yarın disk silinir.

Tamamdır bakacağım.

Live disk ve persistence'yi araştırın. Bu şekilde dosyalarınız kaybolmaz.

Live disk kullanarak Linux kurdum ama boot kısmında hata aldım. Yardım Edermisiniz
boot.jpg

Son düzenleme:
Windows değil Linux'ya da Ubuntu işletim sistemi istiyorum şu an kullandığım işletim sistemi Windows onunla ihtiyaçlarımı giderebiliyorum.

Linux denedim ama hata aldım ve hatayı çözemedim.

Tamamdır bakacağım.

Live disk kullanarak Linux kurdum ama boot kısmında hata aldım. Yardım EdermisinizEki Görüntüle 1869222
BIOS üzerinden Secure Boot kapatman gerekiyor.

Öyle dene yine hata verirse başka çözüm bakarız

Öyle dene yine hata verirse başka çözüm bakarız.

Tamamdır deneyeceğim.

Öyle dene yine hata verirse başka çözüm bakarız.

Sevure bootu kapattım ve çalıştı teşekkür ederim yardımlarınız için. Bir sorum daha olucak aynı şekilde USB'ye Rufus ile USB'ye Linux kursam çalışır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı