atablood.x Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 24 Ekim 2020 #1 Bilgisayarıma Windows 10 format için USB taktım. Format yüklendi sonra USB açılmamaya başladı. Sürekli böyle hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Bilgisayarıma Windows 10 format için USB taktım. Format yüklendi sonra USB açılmamaya başladı. Sürekli böyle hata veriyor. Ne yapmam lazım?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 24 Ekim 2020 #2 USB'niz RAW formata dönmüş. DiskPart yolu ile veya Chkdsk ile biçimlendirmeye çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS atablood.x Kilopat Katılım 23 Temmuz 2019 Mesajlar 136 Çözümler 1 25 Ekim 2020 #3 Kokona Shiki dedi: USB'niz RAW formata dönmüş. Diskpart yolu ile veya chkdsk ile biçimlendirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Diskpart ile yapmaya çalıştığım zamanda aynı sorunu gösteriyor dediğniiz diğer yöntemle denerim. Kokona Shiki dedi: USB'niz RAW formata dönmüş. Diskpart yolu ile veya chkdsk ile biçimlendirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Chkdsk programı indirdim fakat USB'yi görmüyor program. Son düzenleme: 25 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Kokona Shiki dedi: USB'niz RAW formata dönmüş. Diskpart yolu ile veya chkdsk ile biçimlendirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Diskpart ile yapmaya çalıştığım zamanda aynı sorunu gösteriyor dediğniiz diğer yöntemle denerim. Kokona Shiki dedi: USB'niz RAW formata dönmüş. Diskpart yolu ile veya chkdsk ile biçimlendirmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Chkdsk programı indirdim fakat USB'yi görmüyor program.