Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sanırım sanal sürücü oluşturup ona Windows 8.1 ISO dosyasını takarsan ve Windows üzerinden setup.exe'yi çalıştırırsan atabilirsin. Denemediğimden çalışır mı bilmiyorum.
Düzenleme: İnternetten baktım bahsettiğim olay mümkün gibi gözüküyor.
Adım 1: Buraya tıklayarak Virtual CloneDrive yazılımını yükle. (Alternatif program biliyorsan onuda kullanabilirsin)
Adım 2: Eğer elinde Windows 8.1 dosyası yoksa buradaki bağlantıdan yükleyebilirsin.
Adım 3: Yüklediğim ISO dosyasına sağ tıklayıp > birlikte aç > Mount files with Virtual Clone Drive seçeneğini seç.
Adım 4: Bilgisayarım'da sürücü kısmı çıkar ona çift tıklayıp kurulumu yapabilirsin.
Not: Galiba Windows 10'da ek program kurmadan ISO dosyaları açılabiliyor. İstersen öyle de deneyebilirsin.
Sanırım konuyu açan arkadaş Windows 8.1'e geri dönmek istiyorum derken Windows 8.1 yüklemek istiyorum demek istemiş. USB veya CD olmadan format atılabilir mi demesinden bunu anladım ben. Sonuç olarak mümkün.