Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 5 Şubat 2021 #1 Merhabalar. Bilgisayarım çöktü, masaüstüne giriş sağlayamıyorum ve çözümün format olabileceği söyleniyor. Yalnız USB veya CD yok. Nasıl atacağım, yardım eder misiniz?
Merhabalar. Bilgisayarım çöktü, masaüstüne giriş sağlayamıyorum ve çözümün format olabileceği söyleniyor. Yalnız USB veya CD yok. Nasıl atacağım, yardım eder misiniz?
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 5 Şubat 2021 #2 İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Artı 0 Eksi
koray105 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 3.575 Makaleler 1 Çözümler 29 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 1600, GTX 1060, 16 GB RAM, MSI X370 GAMING Pro Carbon. Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #3 Hocam masaüstüne erişim sağlayamıyorsanız ön yüklemeyle eski sürümlere dönmeye çalışın. Artı 0 Eksi
KS KS Yamaner Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 897 5 Şubat 2021 #4 Silinen üye dedi: İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Eğer cevap buysa çözüm aşağıda... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10. koray105 dedi: Hocam masaüstüne erişim sağlayamıyorsanız ön yüklemeyle eski sürümlere dönmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Silinen üye dedi: İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Eğer cevap buysa çözüm aşağıda... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Evet Windows 10. koray105 dedi: Hocam masaüstüne erişim sağlayamıyorsanız ön yüklemeyle eski sürümlere dönmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım? Silinen üye dedi: İşletim sisteminiz Windows 10 mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 5 Şubat 2021 #5 Yamaner dedi: Evet Windows 10. Nasıl yapacağım? Evet. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız açılmıyorsa ve sıfırlamak istiyorsanız çözüm burada umarım işini görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit : Video geri yükleme noktası var ise iş görecek. Artı 0 Eksi
Yamaner dedi: Evet Windows 10. Nasıl yapacağım? Evet. Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınız açılmıyorsa ve sıfırlamak istiyorsanız çözüm burada umarım işini görür. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit : Video geri yükleme noktası var ise iş görecek.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 5 Şubat 2021 #6 ISO dosyasını WinRAR veya 7ZIP ile açarak, setup.exe'den kurulum yapabilirsiniz. Son düzenleme: 5 Şubat 2021 Artı 0 Eksi
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.584 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 5 Şubat 2021 #7 Eğer telepati ile yapmayacaksan temiz kurulum yapamazsın. Artı -1 Eksi
S Shaw Dickerson Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 3.529 Makaleler 2 Çözümler 18 5 Şubat 2021 #8 Hocam güvenli modda açın ağ destekli bir biçimde CMD komutlarıyla atılıyordu ne kadar sağlıklı bilmem. Artı 0 Eksi
Hocam güvenli modda açın ağ destekli bir biçimde CMD komutlarıyla atılıyordu ne kadar sağlıklı bilmem.
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.442 Makaleler 1 Çözümler 19 5 Şubat 2021 #9 Berkay Davas dedi: ISO dosyasını Winrar veya 7zip ile açarak, setup.exe'den kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş masaüstüne erişemiyormuş. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: ISO dosyasını Winrar veya 7zip ile açarak, setup.exe'den kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Arkadaş masaüstüne erişemiyormuş.
S Sanj1 Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.839 Makaleler 4 Çözümler 26 5 Şubat 2021 #10 Berkay Davas dedi: ISO dosyasını Winrar veya 7zip ile açarak, setup.exe'den kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne ulaşamıyor. Çözümünü verdim güvenli mod ile menüden sıfırlayabilir. Shaw Dickerson dedi: Hocam güvenli modda açın ağ destekli bir biçimde CMD komutlarıyla atılıyordu ne kadar sağlıklı bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü gelmiyor sanırım. Eğer CMD açılacaksa atabilir sorun çıkmaz. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: ISO dosyasını Winrar veya 7zip ile açarak, setup.exe'den kurulum yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Masaüstüne ulaşamıyor. Çözümünü verdim güvenli mod ile menüden sıfırlayabilir. Shaw Dickerson dedi: Hocam güvenli modda açın ağ destekli bir biçimde CMD komutlarıyla atılıyordu ne kadar sağlıklı bilmem. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü gelmiyor sanırım. Eğer CMD açılacaksa atabilir sorun çıkmaz.