USB ve DVD Olmada Windows 7 Nasıl Kurulur?

Enes zrsz

Hectopat
Merhabalar benim bilgisayarımda 2 GB RAM Intel Pentium P6000 işlemci ve Intel HD Graphics ekran kartı var. Windows 10 var bilgisayarımda ama çok kasıyor. O yüzden Windows 7 yüklemek istiyorum. Güvenliksiz ama ne yapayım kaldırmıyor. Windows 8 yüklemeyi düşündüm. Onda da kasabilir. O yüzden Windows 7 yükleyeceğim ama şöyle bir sıkıntı var. Benim bilgisayarımın CD taktığımız yer bozuk. Yani CD'yi takıyorsunuz ama okumuyor. İçindeki kablolar koptuğu için USB'den yapmayı denedim. Zaten bir tane USB belleğim vardı. Onda da disk yazma koruması var ve hiçbir şekilde kalkmıyor. Yani bir Windows 7 kurabileceğim bir program var mı?

Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorumluluk kabul etmem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Normalde DVD'ya da USB'den kurulur ama sende her ikisi de çalışmadığına göre geriye tek seçenek kalıyor.

Internetten bir Windows 7 ISO dosyası indirip, onu da WinCDE Emu gibi bir CD/DVD emülatöründen Mount ettikten sonra, oluşturduğun sanal diskten Windows 7 kurulumunu başlatabilirsin.

ISO dosyasına sağ tık yap, Winrar ile "Dosyaları buraya çıkart" de; setup.exe uygulamasını çalıştır.
Bu mesajdaki gibi yapın.

ISO dosyasını da buradan indirebilirsiniz; hafif bir sürümü seçtim sizin için:

ISO dosyasına sağ tık yap, Winrar ile "Dosyaları buraya çıkart" de; setup.exe uygulamasını çalıştır.
abim bi sorun felan çıkmaz değil mi
Bu mesajdaki gibi yapın.

ISO dosyasını da buradan indirebilirsiniz; hafif bir sürümü seçtim sizin için:

abim bu iso dosyası inmiyor yani 'yandex diske kaydet ve indir' yazıyor basıyorum dosya yandex disk e kaydedilemedi diyor başka bir link verebilir misin?

Son düzenleme:

@Enes zrsz

@Enes zrsz
abi yukarıda iso dosyasına sağ tık yap sonra setup a bas demiş ya bimiz öyle yapsam bi sorun çıkmaz değil mi sorunsuz kurar kendisi
abi yukarıda iso dosyasına sağ tık yap sonra setup a bas demiş ya abimiz öyle yapsam bi sorun çıkmaz değil mi sorunsuz kurar kendisi

Son düzenleme:
Evet, doğru demiş.
İndirdiğiniz dosyayı WinRAR ile açıp içindekileri masaüstüne çıkaracaksınız. Sonra da Setup.exe dosyasını çalıştıracaksınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı