USB ve SATA girişlerini ne bozuyor olabilir?

Kara Murat

Hectopat
Anakartımda USB ve SATA kısımları neden bozulmuş olabilir doğru düzgün güç almıyor ve okumuyor, yazmıyordu. Dün sıfır anakart aldım ilk çalıştırmamda USB klavye mouse ve kulaklık takmıştım. Kısa devreyle mi alakalı sorun PSU mu USB kulaklık, mouse, klavye bunlardan biri mi yeni anakartın USB girişleri çoğunlukla klavyeyi bile görmüyor PS2 klavye çalışıyordu. USB 3.0 hard diski okuyor ama SATA girişindeki harddisklere format ve veri yazılamıyordu. Sizce sorunun kaynağı ne çok ilginç bir durum terzi misali kendi söküğümü dikemez oldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Takarken fazalca bastırmak, ters taraftan takmaya çalışmak, Aşağı yukarı zorlamak.
:) 15 yılı aşkın süredir bilgisayar kullanıyorum bu konuda böyle bir hata yaptığımı sanmıyorum. Takarken ters zorlamam çıkarırkende paslı çivi gibi sökmüyorum. :) Yinede fikrinizi belirttiğiniz için teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı