USB\VID_0489&PID_E062&REV_0112 ve ACPI\VEN_SNY&DEV_5001 sürücüleri nereden indirilir?

• Konuyu başlatan Mayt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.965

Mayt

Hectopat
Makaleler
2
Yer
Istanbul/Turkey
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Monster Abra A5 V16.6
Cep Telefonu: LG G7 ThinQ
Meslek
Öğrenci.
BCM43142A0=USB\VID_0489&PID_E062&REV_0112
Bilinmeyen AYGIT=ACPI\VEN_SNY&DEV_5001

Bunları atar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Sony kendi sitesinden Sony Vaio bilgisayarımın driverlarını kaldırmış. O yüzden link çalışmıyor ve format atacaksanız driver yedek almayı unutmayın. Başka sitelerden indirebiliyor ama güvenemedim açıkcası.

Arkadaşlar Sony kendi sitesinden Sony Vaio bilgisayarımın driverlarını kaldırmış. o yüzden link çalışmıyor ve format atacaksanız driver yedek almayı unutmayın. Başka sitelerden indirebiliyor ama güvenemedim açıkçası.

Ben de bilgisayara format attım, driverların yedeğini almayı unuttum ne yapacağım şimdi bilmiyorum, neden driverları kaldırırlar ki hala Sony bilgisayar kullanan onca insan varken.

Ben de bilgisayara format attım, driverların yedeğini almayı unuttum ne yapacağım şimdi bilmiyorum, neden driverları kaldırırlar ki hala Sony bilgisayar kullanan onca insan varken.
Windows 10 kullandığım için kendisi yükledi. Tabi kaldırılmadan önce. Bende bilmiyorum onu. Ama hala bazı yerlerde var bilindik sitelerde.
Bende Bluetooth driveri eksikti kuramadım sonra kurarım dedim girdiğimde kaldırılmıştı şuan bluetooth kullanamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı