USB virüsünü temizlemenin bir yolu var mı?

meta0

Hectopat
Daha fazla  
USB'min içinde bir virüs var, ne yaparsam yapayım silemedim. Diskpart'tan diski komple silip oluşturdum, biçimlendirdim ettim yok silinmiyor hiçbir şekilde geri geliyor. Var mıdır düzgün şekilde temizlemenin bir yolu? Malwarebytes ile taradım ama bir sonuç elde edemedim.

Attrib -r -h -s /s /d e:\. komutuyla açığa çıkarttığımda birkaç klasör ve içlerinde bunlarla karşılaştım. Aşağıya bırakıyorum, çok anladığım şeyler değil. Bir EXE çalıştırıyor mu bilmiyorum ama bulamadım çalıştırıyorsa da.

Dosya Ekleri

• asdad.png
    27,8 KB · Görüntüleme: 39
  • virusdosyalar.png
    6,5 KB · Görüntüleme: 33
Diski PC'ye sakın takmayın, taktıysanız içindeki .bat ve .dat dosyalarını da açmayın. Silmeye çalışırken işleri daha bulanık hale getirebilirsiniz. En iyisi diski çöpe atın.

Diski PC'ye sakın takmayın, taktıysanız içindeki .bat ve .dat dosyalarını da açmayın. Silmeye çalışırken işleri daha bulanık hale getirebilirsiniz. En iyisi diski çöpe atın.
Taktım bile, dün ozalitçiye gittiğimde bir pdfi aktarmak için vermiştim oradan bulaştı. Unutup içindeki başka bir dosya için taktığımda da zaten karşılaştığım manzara hoş değildi. Muhtemelen bulaştı bilgisayara da, bunu nasıl temizlerim bu yüzden soruyorum.

-

Kaspersky'a temizlettim şimdilik ama muhtemelen format atmadan bu bilgisayara daha USB falan takmam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…