Z zeon_z1 Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #1 USB'ye kurduğum bir işletim sistemini VMware ya da herhangi bir sanal makine uygulamasından nasıl çalıştırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Nisan 2021
USB'ye kurduğum bir işletim sistemini VMware ya da herhangi bir sanal makine uygulamasından nasıl çalıştırabilirim?
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #2 Workstation mu kullanıyorsunuz Virtual box mu?
B buyuksel Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ocak 2017 Mesajlar 1.077 Çözümler 3 15 Nisan 2021 #3 VMware yazmış arkadaş. VMware Workstation oluyor yani. Daha önce kullanmadınız sanırım.
Thomas Musk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.009 Çözümler 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #4 buyuksel dedi: VMware yazmış arkadaş. VMware workstation oluyor yani. Daha önce kullanmadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullandım. Ne bileyim VMware deyince 2 tane ürün geliyor aklıma.
buyuksel dedi: VMware yazmış arkadaş. VMware workstation oluyor yani. Daha önce kullanmadınız sanırım. Genişletmek için tıkla... Kullandım. Ne bileyim VMware deyince 2 tane ürün geliyor aklıma.
Z zeon_z1 Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2021 #5 workstation player olanı
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 15 Nisan 2021 #6 Bildiğim kadarı ile çalıştıramazsın. USB'de ISO dosyası var ise, sanal makineye ekleyerek çalıştırabilirsin ama, yazdırdıysan çalıştıramazsın.
Bildiğim kadarı ile çalıştıramazsın. USB'de ISO dosyası var ise, sanal makineye ekleyerek çalıştırabilirsin ama, yazdırdıysan çalıştıramazsın.
Z zeon_z1 Femtopat Katılım 15 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #7 runit dedi: Bildiğim kadarı ile çalıştıramazsın. USB'de ISO dosyası var ise, sanal makineye ekleyerek çalıştırabilirsin ama, yazdırdıysan çalıştıramazsın. Genişletmek için tıkla... Önceden usb ye ana makina olarak kurmuştum şimdi ekle diyerek çalıştırabilirmiyim
runit dedi: Bildiğim kadarı ile çalıştıramazsın. USB'de ISO dosyası var ise, sanal makineye ekleyerek çalıştırabilirsin ama, yazdırdıysan çalıştıramazsın. Genişletmek için tıkla... Önceden usb ye ana makina olarak kurmuştum şimdi ekle diyerek çalıştırabilirmiyim
R runit Kilopat Katılım 16 Temmuz 2020 Mesajlar 5.356 Makaleler 1 Çözümler 61 2 Mayıs 2021 #8 zeon_z1 dedi: Önceden usb ye ana makina olarak kurmuştum şimdi ekle diyerek çalıştırabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Hayır, sanal makine de çalıştırmak için dosyanın .ova veya iso dosyası olması gerekiyor.
zeon_z1 dedi: Önceden usb ye ana makina olarak kurmuştum şimdi ekle diyerek çalıştırabilirmiyim Genişletmek için tıkla... Hayır, sanal makine de çalıştırmak için dosyanın .ova veya iso dosyası olması gerekiyor.