USB Wi-Fi adaptör önerisi

Zeki Altay

Hectopat
Merhaba arkadaşlar eski laptopumun Wi-Fi modülü sıkıntı çıkarttığı için USB Wi-Fi adaptör alacağım. TP-Link TL W821n, W823n, W727n, W722n ve W725n arasından hangisini almalıyım? Bir de harici antenli olan bir model almak daha mı mantıklı?

179 liraya uydu alıcısı + pc uyumlu, sızıntı testlerinde de monitör mod destekli tak çalıştır bir wifi adaptörü.

179 liraya uydu alıcısı + pc uyumlu, sızıntı testlerinde de monitör mod destekli tak çalıştır bir wifi adaptörü.
Kanka bunun aynısını aldım 1 yıl kullandım fakat ara sıra kesile kesile daha sonra usb yeri bozuldu zaten pinleriyle falan oynayıp çalıştırıyordum yani ihtiyacın var ise bundan al ama fazla önermem.

Kanka bunun aynısını aldım 1 yıl kullandım fakat ara sıra kesile kesile daha sonra usb yeri bozuldu zaten pinleriyle falan oynayıp çalıştırıyordum yani ihtiyacın var ise bundan al ama fazla önermem.
Garip, ben de kullanıyorum daha sorun sıkıntı görmedim. Hem normal kullanıyorum hem sızma testleri denemesi yapıyorum. Hem Windows'ta hem Linux'ta halen sıkıntısız çalışıyor. 1 yılı geçmiştir benim alışımdan da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı