Mustafa Ekicii
Femtopat
Daha fazla
Duvar var mı aradaAc1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Ac1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör Kablosuz Wi-Fi Alıcı özelliklerini incele, 315,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bunu aldım memnunum. Yaklaşık 7 metre ötede iş görüyor.
TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör Fiyatı ve Özellikleri
TP Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. TP Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
TP-LINK TL-WN725N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptör Fiyatı ve Yorumları - Trendyol
Tp-Link TL-WN725N N Nano USB Adaptör.150Mbps (3yıl üretici garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu modeller nasıl?
İnternet hızım 10-25 Mbps arası laptopdan ölçtüm yükte ve yüksüz hali.
YouTube de birkaç video izledim adamda 100 mps internet var ama adaptör 50 mps verebiliyor 300 mps destekliyor yazıyor ama 50 veriyor mesela bende de 10 mps yerine 1 mps verirse?Tamam ama bu bilgiyi ne için paylaştınız.
YouTube'da birkaç video izledim adamda 100 Mbps internet var ama adaptör 50 Mbps verebiliyor 300 Mbps destekliyor yazıyor ama 50 veriyor mesela bende de 10 Mbps yerine 1 Mbps verirse?
Yok hocam diyorum ya size ben aldım bundan kullandım sıkıntı yok benim de 24 Mbps internet paketim var kablolu gibi hepsini alabiliyorum.
Bu da seninkinin aynısı galiba AC1200 Wi-Fi adaptör diye çok var distribütörleri farklı galiba 225 TL bu 300 TL'ye kadar var.Aırstorr 1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Aırstorr 1300 Mbps Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir tane de iş yerine almak istiyorum o bilgisayar kablo ile bağlı modem direk yanında iki PC bin arasında masanın altında daha ucuz bir şey alsa iş görür mü acaba?