Çözüldü USB Wi-Fi takıldığında bilgisayar başlamıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kariahh

Hectopat
Daha fazla  
Anakart
P8H61 M-LX
USB Wi-Fi aldim PC'ye takinca PC acilmiyor BIOS'a girme tusu gosteriyor ya açıldığında orada takili kalıyor klavye de calismiyor PC'yi kapatmadan cektigimde PC aciliyor.

Anlamadım sorunu driver guncellemesi yaptım.
Fakat yine aynı bu bir de ayrıyeten Wi-Fi bağlantısı kopuyor otomatik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
USB Wi-Fi aldim PC'ye takinca PC acilmiyor BIOS'a girme tusu gosteriyor ya açıldığında orada takili kalıyor klavye de calismiyor PC'yi kapatmadan cektigimde PC aciliyor.

Hocam sizin USB WiFi bozulmuş bozulduğu için bios tuşu gözüküyor benzer sorunu bende yaşamıştım ama benimki HDD di 15 gün iade dolmasıysa bozuldu gibi bir seçenek ile iyanındada ne geldiyse geri iade yapın 15 gün geçtiyse geçmiş olsun üstüne soğuk su için çünkü USB WiFi kalıcı hasar almış bu sorun düzeltilemez yeni bir USB WiFi alacaksanız Kendim kullandığım USB WiFi size öneririm kaç aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu olmadı tavsiye ederim.
Link:Grc Accessory 1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz New Free Windows 7/8/10/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hocam sizin USB WiFi bozulmuş bozulduğu için bios tuşu gözüküyor benzer sorunu bende yaşamıştım ama benimki HDD di 15 gün iade dolmasıysa bozuldu gibi bir seçenek ile iyanındada ne geldiyse geri iade yapın 15 gün geçtiyse geçmiş olsun üstüne soğuk su için çünkü USB WiFi kalıcı hasar almış bu sorun düzeltilemez yeni bir USB WiFi alacaksanız Kendim kullandığım USB WiFi size öneririm kaç aydır kullanıyorum herhangi bir sorunu olmadı tavsiye ederim.
Link:Grc Accessory 1300 Mbps Dual Band Usb 3.0 Adaptör Kablosuz Wifi Alıcı 2.4ghz 5ghz New Free Windows 7/8/10/11 Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Çözüm
Şükürler olsun 15 gun dolmadi teşekkürler ederim sagolun iade edip sizinkini siparis ediyorum sagolun

Şükürler olsun 15 gun dolmadi teşekkürler ederim sagolun iade edip sizinkini siparis ediyorum sagolun
Rica ederim size tavsiye ettiğim ürün geldiğinde lütfen banada haber verin yeni gelecek USB WiFi ile ilgili memunuyetinizi öğrenmek istiyorum ayrıca ürün tak-çalıştır sistemi kullanır taktığınızda kendi driver'ını yükleyecektir. Çalısmazsa yanında gelen CD ile driver'i kurun yada ben size internette bulup yollarım. Geldiğinde banada haber verin 😁 sizden birşey rica edeceğim sorunum çözüldü butonuna tıklayın yada sorunum çözüldü yazarsanız benide mutlu ederseniz yapmasanızda olur şimdiden teşekkürler :) sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana ne mutlu size

Rica ederim size tavsiye ettiğim ürün geldiğinde lütfen bana da haber verin yeni gelecek USB Wi-Fi ile ilgili memunuyetinizi öğrenmek istiyorum ayrıca ürün tak-çalıştır sistemi kullanır taktığınızda kendi Driver'ını yükleyecektir. Çalısmazsa yanında gelen CD ile Driver'i kurun ya da ben size internette bulup yollarım. Geldiğinde bana da haber verin 😁 sizden bir şey rica edeceğim sorunum çözüldü butonuna tıklayın ya da sorunum çözüldü yazarsanız beni de mutlu ederseniz yapmasanızda olur şimdiden teşekkürler :) sizi mutlu edebildiysem ne mutlu bana ne mutlu size.

O süreden beri kullanıyorum tık yok tekrardan teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı