doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 29 Mart 2023 #1 Merhaba, önemli bir USB'min içinde excel.wsf diye bir dosya gördüm, virüstür diye sildim. Ama sildikten sonra ne zaman bir dosyaya tıklasam excel.wsf bulunamıyor diyor ve rastgele bir dosya açıyor
Merhaba, önemli bir USB'min içinde excel.wsf diye bir dosya gördüm, virüstür diye sildim. Ama sildikten sonra ne zaman bir dosyaya tıklasam excel.wsf bulunamıyor diyor ve rastgele bir dosya açıyor
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #2 doiya dedi: Merhaba, önemli bir USB'min içinde Excel. Wsf diye bir dosya gördüm, virüstür diye sildim. Ama sildikten sonra ne zaman bir dosyaya tıklasam Excel. Wsf bulunamıyor diyor ve rastgele bir dosya açıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile USB belleği tarar mısınız? Artı 0 Eksi
doiya dedi: Merhaba, önemli bir USB'min içinde Excel. Wsf diye bir dosya gördüm, virüstür diye sildim. Ama sildikten sonra ne zaman bir dosyaya tıklasam Excel. Wsf bulunamıyor diyor ve rastgele bir dosya açıyor. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile USB belleği tarar mısınız?
KS KS doiya Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 933 Çözümler 6 29 Mart 2023 #3 Ahmet_53 dedi: Kaspersky ile USB belleği tarar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaspersky deneme sürümüm bittiği için total 360 security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi. Artı 0 Eksi
Ahmet_53 dedi: Kaspersky ile USB belleği tarar mısınız? Genişletmek için tıkla... Kaspersky deneme sürümüm bittiği için total 360 security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #4 doiya dedi: Kaspersky deneme sürümüm bittiği için Total 360 Security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky Free sürüm mevcut. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2022 | Kaspersky Artı 0 Eksi
doiya dedi: Kaspersky deneme sürümüm bittiği için Total 360 Security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi. Genişletmek için tıkla... Hocam Kaspersky Free sürüm mevcut. Tüm Cihazlar için Ücretsiz Antivirüs Yazılımı 2022 | Kaspersky
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Mart 2023 #5 doiya dedi: Kaspersky deneme sürümüm bittiği için Total 360 Security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi. Genişletmek için tıkla... Onda siz bunları bir bilgisayar'dan iyi anlayan birine baktırın derim size. Artı 0 Eksi
doiya dedi: Kaspersky deneme sürümüm bittiği için Total 360 Security ile taradım, dosyalarıma "yüksek riskli öğeler" dedi. Genişletmek için tıkla... Onda siz bunları bir bilgisayar'dan iyi anlayan birine baktırın derim size.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #6 Google_kullanıcı dedi: Onda siz bunları bir Bilgisayar'dan iyi anlayan birine baktırın derim size. Genişletmek için tıkla... Biz ne güne duruyoruz bu forumun amacı ne hocam yapmayın gözünüzü seveyim yazmayın şöyle saçma şeyler. Artı 0 Eksi
Google_kullanıcı dedi: Onda siz bunları bir Bilgisayar'dan iyi anlayan birine baktırın derim size. Genişletmek için tıkla... Biz ne güne duruyoruz bu forumun amacı ne hocam yapmayın gözünüzü seveyim yazmayın şöyle saçma şeyler.
Google_kullanıcı Hectopat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 1.337 Makaleler 1 Çözümler 12 29 Mart 2023 #7 Tamam hocam.Sadece yardım etmek istedim. Ahmet_53 dedi: Biz ne güne duruyoruz bu forumun amacı ne hocam yapmayın gözünüzü seveyim yazmayın şöyle saçma şeyler. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Tamam hocam.Sadece yardım etmek istedim. Ahmet_53 dedi: Biz ne güne duruyoruz bu forumun amacı ne hocam yapmayın gözünüzü seveyim yazmayın şöyle saçma şeyler. Genişletmek için tıkla...