Çözüldü USB'deki Dosyalar .exe oldu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

519552

Hectopat
Merhaba hocalarım, USB belleğimdeki klasörler gizleniyor yerine exe olarak geliyor bunu bazı forumlarda araştırdım fakat bir çözüme ulaşamadım 1. ekteki gibi USB bellekte sadece 2 tane exe klasör var. Tekrardan WinRAR ile baktığımda ise klasörler gizli görünürde Exe'ler var, ama sorun şu ki bilgisayarımda gizli ögeler açık, diğer forum sayfaları bu durum için bilgisayara bulaşmış bir virüs diyor yardımlarınız için teşekkürler.
Ek 1;

Ek 2;

Çözüm
Dizinlere müdahale eden bir zararlı mevcut, can sıkıcı fakat çözümsüz değil.

Dizinlere müdahale eden bir zararlı mevcut, can sıkıcı fakat çözümsüz değil.

Çözüm
Bilgisayara bulaşmış bir virüsten ziyade, USB belleğe bulaşmış bir virüs olduğu kanaatindeyim. Lakin, USB bellekte kendinizin koymadığı, yani güvenilir olmayan, herhangi bir exe dosyasını çalıştırmışsanız bu virüsün bilgisayara da bulaşması içten bile değil.

Hocam bellekte yüksek ihtimal virüs var, gizlenmiş dosyaları göster seçeneğini açtığında ekstra dosya çıkıyor mu ?

Okuldaki öğretmenler bilgisayarlarında virüs vardı. Taktığımızda tüm dosyalar gizlenir ve .exe gelirdi. USB Show ile usb'nize bir kez tarama attırın. Tüm dosyalar geri gelir.

USB Show Link

Hocam bellekte yüksek ihtimal virüs var, gizlenmiş dosyaları göster seçeneğini açtığında ekstra dosya çıkıyor mu?

Yok çıkmıyor.

Bu Kaspersky'ın crack halini indirsem olur mu

Yok çıkmıyor.

Bu Kaspersky'ın crack halini indirsem olur mu

Ben size linkini koyayım.

30 günlük deneme sürümünü kullanabilirsiniz.

2. uygulama herhangi bir virüs bulamadı, show tuşuna bastığımda kayıp dosyalar geldi fakat exeleri silip F5 atınca yine aynısı oldu ve bir ek bırakacağım bu ekte klasörümün özelliklerine baktığımda Gizli seçeneği tikli ve değiştirilemez gözükyor.
Ek;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…