Dosyaların şifrelenmiş ve sanırım AES-256 algoritmasıyla. Bildiğim kadarıyla çözülemiyordu.Dostlarım arkadaşımın bilgisayarına virüs girmiş. Malwarebytes'la temizlettim virüsü. Exeler LLOO olarak kalmış. Nasıl düzeltiriz?
Deniyoruz.Emisoft Decryptor for STOP djvu işinizi görür.
Add folder dediğimizde uygulama kapanıyor.Emisoft Decryptor for STOP djvu işinizi görür.
Var mı başka fikrin dostum?Emisoft Decryptor for STOP djvu işinizi görür.
Dosya uzantılarında LLOO göremedim.Rehberi iyice inceleyinÇözüm: STOP Ransomware Deşifre Aracı
Bu araç şu an sadece altta olan uzantılara sahip şifrelenmiş dosyaları kurtarabilmektedir. Eski varyantlar: (1. araca dahildir) 6se9RaIxXF9m70zWmx7nL3bVRp691w4SNY8UCir0 - .djvu* variants, .promos D02NfEP94dKUO3faH1jwqqo5f9uqRw2Etn2lP3VBb - .rumba cZs3TaUYZzXCH1vdE44HNr1gnD2LtTIiSFFYv5t1 -...www.technopat.net
Dostum dosya çok büyük başka atacağım. Sınır kaç biliyor musun?Bilgisayara ransomware girmiş. Kısaca tüm resim yazılım ne varsa hepsini şifreleyip ondan sonra para öderseniz şifresini vericeğini söylerler. Bu siteye bir tanesinden bırakıp(Sample Encrypted File kısmına) sonuçları paylaşır mısın.
Deniyoruz.
Add folder dediğimizde uygulama kapanıyor.
Decryption is impossible hatası alıyoruz.
Ayrıca ne olur ne olmaz şunu atayım. Belki bir şey vardır.
Eki Görüntüle 1434958
Var mı başka fikrin dostum?