USB'den 10 yıllık sisteme nasıl Windows kurulur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

EnesCemil

Decapat
Yer
Zonguldak
Daha fazla  
RAM
4GB
Anakart
MSI 760GM-P33
İşlemci
AMD Athlon (TM) II X2 220 Processor
Merhaba, elimde çok eski bir bilgisayar var ve içinde işletim sistemi yok bu yüzden açılırken bootmgr eksik hatası veriyor. Flash belleğe telefondan Windows 7 Home Premium'u attım ISO2USB programı ile fakat yine olmadı BIOS'tan M-Flash'a falan bastım pek anlamıyorum bu işten. İlk defa yapıyorum sonra kaydet dedim ve çıktım bilgisayar baştan başladı bu sefer de siyah ekran geldi sol üstünde bir çizgi vardı yanıp sönen bu bilgisayarı nasıl yapabilirim? Bilgisayar 10 yıllık çok eski neler yapmalıyım? Windows 10 kuramıyorum uygulama hata veriyor ama Windows 7 Home Premium'u kuruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim telefondan yazılmaz Windows bir bilgisayar bul öyle yaz. Eğer başka bilgisayarın varsa uraşma kalsın zaten eski.

Kardeşim telefondan yazılmaz Windows bir bilgisayar bul öyle yaz. Eğer başka bilgisayarın varsa uraşma kalsın zaten eski.

Merhaba farklı bir bilgisayarım yok maalesef bu bilgisayarda da GeForce NOW üzerinden oyun oynuyorum Discord'a falan giriyorum yine de GeForce NOW'dan oyun oynatıyor bende isterim o oyunları kendi bilgisayarımdan oynamak ama maalesef olmuyor ve bu konuyu kapata biliyor muyum? Çünkü farklı bir konuda bana yardım olacak kişiler buldum o yüzden bu konuya gerek kalmadı kapanıyorsa nasıl yapabilirim?

Konu kilitlensin lütfen.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…