USB'den Boot edince Windows logosunda kalıyor

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Windows 10'un sıfırlama yerinden sıfırladım. İşlem bitince klavye ve mouse çalışmasına rağmen bir şey yapmıyordu. Ben de Rufus ile Windows 8.1 kurmaya karar verdim. USB ile Boot ettiğimde Windows logosu kalıyor. Aşağıda dönen simge de yok. Ne yapmam gerek?

Bendr bayağı bekledim. Logo ekrandaydı. Şimdi farklı USB ile deneyeceğim.

Yeni ISO indir yazdır büyük ihtimal düzelecek.
Not: Bende de olmuştu oradan biliyorum.

Yine aynı Windows logosunda kaldı. Normalde USB işlem yaptığında ışığı yanardı. Ve şu anda işlem yapıyor bekliyorum.

Tm sana bir öneride bulanıyım ISO bozuksa PC bozulabilir(Yeniden windows kuracaksın yani) ondan baştan indir bence.

Boot menüye girebiliyorsan, Boot menüye gir ve oradan USB'ni Boot ettir.
Ve ayrıca anakartın ufei destekliyorsa, ve sen GPT olarak biçimlendirdiysen USB'yi. Ufei kur ve ufei kurmak için Boot menüde karşına USB belleğin çıkacak.
Oradan sen ufei olanı seç.
Ufei olmayan USB belleği seçersen, normal kurulum olur

Son düzenleme:

UEFI desteklemiyor çünkü 2007'den kalma anakarat.

Eğer Boot menüye giremiyorsan, normal BIOS'a gir ve oradan Boot Options'dan,
USB belleğini 1. sıraya ve diğer tüm Boot options menülerini disable yap, disable yoksa Auto yap.
-Auto'da yoksa, Windows'u kuracağın diski seç 2. sıraya ve eğer ayrıyeten daha fazla diskin varsa 3. 4.. Onları da ayarla. Ve boş kalan kısımlarıda Disable, Yoksa Auto yap yine
Ama eğer Fast Boot açtıysan, sadece bir Boot seçeneğin olacağı için sadece USB seçsen yeter.

Şu anda düzeldi Windows 8.1 ürün anahtari yerine internetten bulduğum bir anahtar girdim. Bekliyorum onaylamasini.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…