USB'den Boot edince Windows logosunda kalıyor

Falsey

Kilopat
Makaleler
2
Windows 10'un sıfırlama yerinden sıfırladım. İşlem bitince klavye ve mouse çalışmasına rağmen bir şey yapmıyordu. Ben de Rufus ile Windows 8.1 kurmaya karar verdim. USB ile Boot ettiğimde Windows logosu kalıyor. Aşağıda dönen simge de yok. Ne yapmam gerek?

Wifi Ethernet Ses Ekran Kartı Chipset varsa ek donanımlar touchpad, fn tuşları, dahili rgb klavyeler vs.

Wifi Ethernet Ses Ekran Kartı Chipset varsa ek donanımlar touchpad, fn tuşları, dahili rgb klavyeler vs.
RGB Klavyemin ve faremin sürücüsü yok. Ekran kartımı zaten kurdum. Wifi içinde USB Wireless Wifi adaptör almıştım bugün kablosuz bağlanmak için. Onu kullanıyorum. Touchpad yok. FN tuşları çalışmakta. Kulaklığımada ses geliyor.

Free bir driver güncelleme uygulamasından bakabilirsiniz güncel olmayan sürücülere. Sonra onları tek tek aratıpp indirirsiniz.

Chipset ve Ekran kartı yeterli olacaktır.
Free bir driver güncelleme uygulamasından bakabilirsiniz güncel olmayan sürücülere. Sonra onları tek tek aratıpp indirirsiniz.
Hayır, onlar hiç güvenli değil.

Chipset ve Ekran kartı yeterli olacaktır.

Hayır, onlar hiç güvenli değil.
Anakartımın chipset sürücülerinin güncel olduğunu düşünüyorum. Çünkü 1984-2007 Award Software v6.00PG kullanıyor. En günceli buydu sanırım.

Alakası yok zaten sonradan tekrar anahtar girmek gerekiyor. Ayrıca crackli Windows anahtarı diye bir şey yok.
O Zaman internetten bulduğum her hangi bir key ile etkinleştirmem mümkün mü? Neden key satılıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…