USB'den oyun oynanır mı?

Ben oyunlarımı USB belleğe atsam oradan kurup güzelce oynayabilir miyim?
Eğer oynayabilirsem bu attığım linkteki USB bellek işimi görür mü? Çünkü laptopumda yeterli alan kalmadı. 128 GB den 28,7 GB'si kaldı.

Daha mantıklı değil mi?

Oynanır ama pahalı olur onun yerine 500GB'lik HDD ve HDD kutusu almak daha mantıklı.
Hocam zaten oyun oynamak isteyen kişinin aklına ilk USB'den oynamak gelmez, muhtemelen adamın USB'ye ihtiyacı var. Bellki pek anlamıyor bu işlerden HDD veya SSD alıp takmak zor gelebilir ama dediğiniz tabii ki daha mantıklı.

Bilgisayarınızda USB 3.0 girişi varsa, okuma hızınız yüksekse oynarsınız.
Peki nasıl öğrenebilirim bunları.
Hocam zaten oyun oynamak isteyen kişinin aklına ilk USB'den oynamak gelmez, muhtemelen adamın USB'ye ihtiyacı var. Bellki pek anlamıyor bu işlerden HDD veya SSD alıp takmak zor gelebilir ama dediğiniz tabii ki daha mantıklı.
Doğru oyun oynamak istiyorum ben usb ile olur sandım o zaman ben ssd alıyım çünkü laptobum ssd ile çalışıyor birde ben eskisini çıkarıp yenisini mi takmam gerekiyor yoksa yenisiyle birlikte eskiside olsa olur mu?
Hocam oynanır, eğer bilgisayarınızda 3.0 destekleyen USB girişi varsa drop ta yemezsiniz.
3.0 ı desteklediğini nasıl anlayabilirim ya da öğrenebilirim.

Son düzenleme:
Peki nasıl öğrenebilirim bunları.

Doğru oyun oynamak istiyorum ben usb ile olur sandım o zaman ben ssd alıyım çünkü laptobum ssd ile çalışıyor birde ben eskisini çıkarıp yenisini mi takmam gerekiyor yoksa yenisiyle birlikte eskiside olsa olur mu?

3.0 ı desteklediğini nasıl anlayabilirim ya da öğrenebilirim.
USB girişinizin alt tarafı mavi ise 3.0 'dır siyah ise 2.0' dır.

SSD' yi çıkartmanıza gerek yok.

Doğru oyun oynamak istiyorum ben USB ile olur sandım o zaman ben SSD alayım çünkü laptopum SSD ile çalışıyor bir de ben eskisini çıkarıp yenisini mi takmam gerekiyor yoksa yenisiyle birlikte eskiside olsa olur mu?

CD yerine aparat alabilirsiniz 2 tane disk kullanabilirsiniz ya da yeni diski kabloyla bağlayabilirsiniz tercih sizin.

USB girişinizin alt tarafı mavi ise 3.0 'dır siyah ise 2.0' dır.

SSD' yi çıkartmanıza gerek yok.
Çok teşekkürler yardımınız için
CD yerine aparat alabilirsiniz 2 tane disk kullanabilirsiniz ya da yeni diski kabloyla bağlayabilirsiniz tercih sizin.
Cevapladığınız için teşekkürler.
size bir şey daha soracağım SSD mi daha ucuz yoksa HDD mi bir de sata USB kablosu ile bağlayıp laptobumu kullanabilir miyim format atmama gerek kalmaz değil mi? Çünkü format atmak istemiyorum işletim sistemi gider diye.

size bir şey daha soracağım SSD mi daha ucuz yoksa HDD mi bir de sata USB kablosu ile bağlayıp laptobumu kullanabilir miyim format atmama gerek kalmaz değil mi? Çünkü format atmak istemiyorum işletim sistemi gider diye.
oyunlarımı sorunsuz oynayabilirim drop falan yemem herhalde.

Son düzenleme:

oyunlarımı sorunsuz oynayabilirim drop falan yemem herhalde.
HDD’ ler genel olarak daha ucuzdur. Ama kaliteli HDD’ ler Bazı SSD ‘ lerden daha pahalı olabiliyor.

Format atmanıza gerek yok.

Sorunsuz oynarsınız, SSD ya da HDD alırsanız.
Yanlış bilgi olmasın USB girişi mavi ise usb 3.0 dır. Ama her siyah USB 2.0 değildir. Bilgisayarınızın teknik özelliklerine bakmanız daha isabetli olacaktır.

Son düzenleme:
HDD'ler genel olarak daha ucuzdur. Ama kaliteli HDD'ler Bazı SSD ‘lerden daha pahalı olabiliyor.

Sorunsuz oynarsınız, SSD'ya da HDD alırsanız.
Yanlış bilgi olmasın USB girişi mavi ise USB 3.0'dır. Ama her siyah USB 2.0 değildir. Bilgisayarınızın teknik özelliklerine bakmanız daha isabetli olacaktır.
HDD'ler genel olarak daha ucuzdur. Ama kaliteli HDD'ler Bazı SSD ‘lerden daha pahalı olabiliyor.

Sorunsuz oynarsınız, SSD'ya da HDD alırsanız.
Yanlış bilgi olmasın USB girişi mavi ise USB 3.0'dır. Ama her siyah USB 2.0 değildir. Bilgisayarınızın teknik özelliklerine bakmanız daha isabetli olacaktır.
Teşekkürler iyi günler.
HDD’ ler genel olarak daha ucuzdur. Ama kaliteli HDD’ ler Bazı SSD ‘ lerden daha pahalı olabiliyor.

Sorunsuz oynarsınız, SSD ya da HDD alırsanız.
Yanlış bilgi olmasın USB girişi mavi ise usb 3.0 dır. Ama her siyah USB 2.0 değildir. Bilgisayarınızın teknik özelliklerine bakmanız daha isabetli olacaktır.
Sanırım 3.0 destekliyor

Dosya Ekleri

• IMG_20210219_141522.jpg
    IMG_20210219_141522.jpg
    172,5 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı