USB'den silinen dosyaların recoverları bozuk

KweeM

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Videolarımı izlemek üzerine taktığım USB'deki dosyaları Avast silince Recuva programıyla recoverladım. Hepsini buldu. Bulduğu anda izledim normaldi. Fakat şimdi taktığım zaman bozuk gösteriyor, açılmıyor. Nasıl onarabilirim, nasıl yeniden izleyebilirim? Not: Dosyaları USB'de buldu ama ben laptopun SSD'si üzerine yazdım. Videolar 3GP formatında.

Şimdi fark ettiğim bir şey üzerine yeniden yazıyorum. Dosyaların bazısı izleniyor.

Əˈgen recoverlayın. USB'nin üzerine.

Şu an USB'nin üzerine recoverlıyorum. Olmazsa videoları onarabilir miyim? Mesela 3GP formatından MP4 formatına çevirsem ?

Hocam Deep scani tamamladım ama sanırsam bozuk olan dosyalar halihazırda USB'de olduğu için bozuk olan ve düzeltmek istediğim dosyaları bulamadı. Bundan sonra sanırsam kalan tek çare bozuk dosyaları onarmak. Başka yapılabilecek bir yol kendim göremiyorum.

Merhaba. Bilgisayarım hakkında yaptığım araştırmalar sonucu bilgisayarımın 3GP formatını desteklemediğini öğrendim. Ardından önce format değiştirmeyi düşündüm. Fakat sonradan aklıma VLC Media Player geldi ve Microsoft Store'dan yükledim. Ve o bozuk sandığım videoları VLC Media Player'dan oynatınca sorunsuz açıldı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı