recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 9 Haziran 2014 #1 Merhabalar , Arkadaşlar bilgisayarımda dvd-writer olmadığı için usb'den kurulum yapmaktayım.Dosyaları rufus programıyla doğru bir şekilde usb diske aktardım ama boot ekranında A Disk Read Error Occurred hatası alıyorum sebebi nedir ?
Merhabalar , Arkadaşlar bilgisayarımda dvd-writer olmadığı için usb'den kurulum yapmaktayım.Dosyaları rufus programıyla doğru bir şekilde usb diske aktardım ama boot ekranında A Disk Read Error Occurred hatası alıyorum sebebi nedir ?
E Emirhan Yiğiter Ziyaretçi 9 Haziran 2014 #2 USB yi biçimlendirip tekrar yükleyin. Olmaz ise farklı bir USB ile deneyin.
recebg Megapat Katılım 27 Şubat 2014 Mesajlar 369 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sistem Destek Uzmanı 9 Haziran 2014 #3 Elimde başka bir Usb yok malesef başka bir çözüm yolu yok mu ?
E EssenceTurk Hectopat Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2014 #4 Usb'den format sırasında ''a disk read error occurred'' hatası | Technopat Sosyal Şu konuda belirtilmiş bi kaç çözüm önerisi.
Usb'den format sırasında ''a disk read error occurred'' hatası | Technopat Sosyal Şu konuda belirtilmiş bi kaç çözüm önerisi.