Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Nisan 2020 #21 Alpaslan64 dedi: Tabi ki, ISO yükleniyor şu an. Hocam bir de bu kısmı tam anlayamadım ama. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmiyoruz yanında Boot options a giriyoruz. USB'yi Boot menüsünden başlatın. Bilgisayarın anakrtına göre Boot tuşu değişir:
Alpaslan64 dedi: Tabi ki, ISO yükleniyor şu an. Hocam bir de bu kısmı tam anlayamadım ama. Biraz daha açar mısınız? Genişletmek için tıkla... BIOS'a girmiyoruz yanında Boot options a giriyoruz. USB'yi Boot menüsünden başlatın. Bilgisayarın anakrtına göre Boot tuşu değişir:
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #22 Thelox dedi: BIOS'a girmiyoruz yanında Boot options a giriyoruz. USB'yi Boot menüsünden başlatın. Bilgisayarın anakrtına göre Boot tuşu değişir: Genişletmek için tıkla... Sadece bu kadar mı? Sizin en başta anlattıklarınıza göre normal Windows kurulum ekranı gelmesi gerekmiyor mu?
Thelox dedi: BIOS'a girmiyoruz yanında Boot options a giriyoruz. USB'yi Boot menüsünden başlatın. Bilgisayarın anakrtına göre Boot tuşu değişir: Genişletmek için tıkla... Sadece bu kadar mı? Sizin en başta anlattıklarınıza göre normal Windows kurulum ekranı gelmesi gerekmiyor mu?
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Nisan 2020 #23 Alpaslan64 dedi: Sadece bu kadar mı? Sizin en başta anlattıklarınıza göre normal Windows kurulum ekranı gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet siz sadece katılım bölümünü yapacaksınız. Belirtmemişim özür dilerim.
Alpaslan64 dedi: Sadece bu kadar mı? Sizin en başta anlattıklarınıza göre normal Windows kurulum ekranı gelmesi gerekmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet siz sadece katılım bölümünü yapacaksınız. Belirtmemişim özür dilerim.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #24 Thelox dedi: Yaptığınız zaman çalışıp çalışmadığını buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim. Windows 7'nin PE versiyonu ile denedim. Ama internet yoktu.
Thelox dedi: Yaptığınız zaman çalışıp çalışmadığını buraya yazarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hocam denedim. Windows 7'nin PE versiyonu ile denedim. Ama internet yoktu.
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Nisan 2020 #25 Alpaslan64 dedi: Hocam denedim. Windows 7'nin PE versiyonu ile denedim. Ama internet yoktu. Genişletmek için tıkla... İnternet sürücüsünü siz yüklemelisiniz.
Alpaslan64 dedi: Hocam denedim. Windows 7'nin PE versiyonu ile denedim. Ama internet yoktu. Genişletmek için tıkla... İnternet sürücüsünü siz yüklemelisiniz.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #26 Thelox dedi: İnternet sürücüsünü siz yüklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam ama pek fazla performanslı değildi. Sonuçta USB olduğu için pek performans beklenmez.
Thelox dedi: İnternet sürücüsünü siz yüklemelisiniz. Genişletmek için tıkla... Tamam ama pek fazla performanslı değildi. Sonuçta USB olduğu için pek performans beklenmez.
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Nisan 2020 #27 Alpaslan64 dedi: Tamam ama pek fazla performanslı değildi. Sonuçta USB olduğu için pek performans beklenmez. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 belleklerle daha hızlı çalışır hocam.
Alpaslan64 dedi: Tamam ama pek fazla performanslı değildi. Sonuçta USB olduğu için pek performans beklenmez. Genişletmek için tıkla... USB 3.0 belleklerle daha hızlı çalışır hocam.
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #28 Thelox dedi: USB 3.0 belleklerle daha hızlı çalışır. Genişletmek için tıkla... Benim ki 2.0 olduğu için oldu sanırım. Şimdi Pardus kuracağım.
Thelox dedi: USB 3.0 belleklerle daha hızlı çalışır. Genişletmek için tıkla... Benim ki 2.0 olduğu için oldu sanırım. Şimdi Pardus kuracağım.
Thelox Hectopat Katılım 1 Ocak 2020 Mesajlar 159 5 Nisan 2020 #29 Alpaslan64 dedi: Benim ki 2.0 olduğu için oldu sanırım. Şimdi Pardus kuracağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu kim kilitliyor nasıl ulaşabiliriz acaba?
Alpaslan64 dedi: Benim ki 2.0 olduğu için oldu sanırım. Şimdi Pardus kuracağım. Genişletmek için tıkla... Evet. Konuyu kim kilitliyor nasıl ulaşabiliriz acaba?
Alpaslan64 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2019 Mesajlar 1.986 Makaleler 1 Çözümler 9 5 Nisan 2020 #30 Thelox dedi: Evet. Konuyu kim kilitliyor nasıl ulaşabiliriz acaba? Genişletmek için tıkla... Neden kilitleyeceksiniz?
Thelox dedi: Evet. Konuyu kim kilitliyor nasıl ulaşabiliriz acaba? Genişletmek için tıkla... Neden kilitleyeceksiniz?