USB'den Windows kurulumu başlamıyor

abdullahyuksel

Kilopat
Bilgisayarıma format atacağım. Boot menüsünden USB'yi en yukarıya seçtim enter veya kaydetip çıktığımda kurulum ekranı gelmiyor. Rufus ile USB'ye yazdırdım. Acaba sorun nerededir bilen var mı?Şu anda Windows 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayar tam açılırken hızlı hızlı F12 veya delete ye basarsanız bir seçim ekranı gelecektir.Ancak herkesin farklı olduğu için başka tuşlar da olabilir.Tam açılırken yukarda veya aşağıda boot menu yazar ve yanında tuş belirir.

Bilgisayarıma format atacağım. Boot menüsünden USB'yi en yukarıya seçtim enter veya kaydetip çıktığımda kurulum ekranı gelmiyor. Rufus ile USB'ye yazdırdım. Acaba sorun nerededir bilen var mı?Şu anda Windows 10 kullanıyorum.
Muhtemelen Isoda sıkıntı olabilir. Yazdırırken sorun olabilir. Flash belleginde sorun olabilir. Isoyu tekrar indir Rufus yerine Iso To Usb yada USB/DVD tools ile yazdir. Bunlar olmuyosa flasta sorun vardir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı