Usb'den Yavaş Kopyalama

• Konuyu başlatan Rodi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 4.330

Rodi

Hectopat
Daha fazla  
6-7 ay önce her parçayı iyice araştırarak kendime göre bir toplama bilgisayar dizdim ve halen kullanmaktayım. Şimdiye kadar hiç ama hiç sorun çıkarmadı. Sadece ilk windows kurduktan itibaren her ne türlü usb olursa olsun kopyalamayı yavaş yapıyor. Driverlerin hepsini güncel olarak indirip kurdum. Sorunu araştırdım ama çözemedim. Şimdi 3 gb lık bir oyun kopyalıyorum 515 /kb/saniye ile kopyalıyor. Sizlerden bu sorun hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem şöyle:

Windows 7 64 Bit İşletim Sistemi

Intel Core i5 44403.1 Ghz işlemci
Asus B85-Plus Anakart
Kingston 8 Gb HyperX Black DDR3 1600Mhz CL10 Ram
Asus Gtx750-OC-2GD5 Ekran Kartı
Samsung 128GB 840 Pro Sata SSD
Seagate 3,5" 1TB Barracuda Harddisk
Aerocoll Kasa
Ocz 600W Power Supply

6-7 ay önce her parçayı iyice araştırarak kendime göre bir toplama bilgisayar dizdim ve halen kullanmaktayım. Şimdiye kadar hiç ama hiç sorun çıkarmadı. Sadece ilk windows kurduktan itibaren her ne türlü usb olursa olsun kopyalamayı yavaş yapıyor. Driverlerin hepsini güncel olarak indirip kurdum. Sorunu araştırdım ama çözemedim. Şimdi 3 gb lık bir oyun kopyalıyorum 515 /kb/saniye ile kopyalıyor. Sizlerden bu sorun hakkında yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem şöyle:

Windows 7 64 Bit İşletim Sistemi

Intel Core i5 44403.1 Ghz işlemci
Asus B85-Plus Anakart
Kingston 8 Gb HyperX Black DDR3 1600Mhz CL10 Ram
Asus Gtx750-OC-2GD5 Ekran Kartı
Samsung 128GB 840 Pro Sata SSD
Seagate 3,5" 1TB Barracuda Harddisk
Aerocoll Kasa
Ocz 600W Power Supply
Belki usb eskidir.

Oldukça yavaş ama ufak boyutlu birsürü dosya taşıyorken bendede bu hızlara düştüğü oluyor. Aynı usb yi başka bilgisayarda test edersen iyi olur.

Oldukça yavaş ama ufak boyutlu birsürü dosya taşıyorken bendede bu hızlara düştüğü oluyor. Aynı usb yi başka bilgisayarda test edersen iyi olur.

Aynı usb başka bilgisayarda hiç sıkıntı vermiyor. Ama bu bilgisayarda bir çok usb hdd veya flash disk aynı sonuç yani yavaş..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı