USB'li masaüstü vantilatör laptop sorunu

Excly

Picopat
Merhabalar, bugün bir marketten USB'li orta boyutta bir masaüstü vantilatörü satın aldım malum yaz ayındayız gerek oluyordu oturduğum şehirde sıcak olduğu için laptopuma taktım USB'sini oyuna girdim oyunlarda gözle görülür bir şekilde FPS kaybı yaşadım 10 dakika kullandım sonra hemen çıkarıp bilgisayarı 2 saat kapattım sizlere sorum şudur bu USB'li vantilatörler zararlı mıdır ve ben 10 dakika kullandım anakartıma vs. bir şey olmuş mudur ya da yavaşlama.

Ben uzun bir süredir kullanıyorum, performans kaybı da yaşamadım bir zarar da gelmedi. İlginç bir durum. Elinizde USB çoklayıcı varsa onunla kullanmayı dener misiniz?

Ben uzun bir süredir kullanıyorum, performans kaybı da yaşamadım bir zarar da gelmedi. İlginç bir durum. Elinizde USB çoklayıcı varsa onunla kullanmayı dener misiniz?

USB çoklayıcı ile denedim zaten hocam bir şey olmuş mudur?

Herhangi bir sorun oluşturmaz USB'li vantilatörler çok az güç çeker. Laptopun güç kablosu takılı olduğunu farz ediyorum.

Evet hocam takılıydı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı