Enes zrsz
Hectopat
Bana hediye geldi 2 sene önceGaranti belgesi bulunuyorsa Microsoft'a talepte bulunun. Gönderirler yeni alıcıyı belirli bir ücret karşılığında veya ücretsiz.
Bana hediye geldi 2 sene önceGaranti belgesi bulunuyorsa Microsoft'a talepte bulunun. Gönderirler yeni alıcıyı belirli bir ücret karşılığında veya ücretsiz.
Altında seri numarası varsa bi' ihtimal onu iletirseniz yine gönderebilirler.Bana hediye geldi 2 sene önce.
Bende var ondan ama işe yaramadıLogitech USB unifying alıcı diye Google da aratıp bilgi sahibi olabilirsin destekler mi bilemem ama dostum sırf konunu görüp foruma üye oldum.
Altında sadece 'Made İn China' yazıyor. Başka hiç birşey yazmıyorAltında seri numarası varsa bi' ihtimal onu iletirseniz yine gönderebilirler.
Buna göre aynı marka model olsa bile alıcı-mouse birbirine uymayabilir değil mi?Maalesef yeni bir fare ve alıcı-vericiye ihtiyacınız olduğunu söylemem gerek.
Microsoft ve HP gibi firmalar genellikle büyük firmaların ofis sarf malzemelerine cevap verecek şekilde kendilerini geliştiriyorlar.
Microsoft farelerde, USB'ye takılan alıcı-verici içinde fare ile eşleşmiş büyük bir sayı kümesi (1 ile 65535 ) 'ne sahiptir. Eşleşme kümesinin dışında herhangi bir sayı kümesini yok sayar.
Bu ne için yapılmıştır diye soruyorsunuz sanırım.
Ofis içinde ya da halka açık bir alanda kablosuz fare kullanan birinin aynı sinyale sahip başka bir kullanıcının kablosuz faresi ile etkileşime geçmesini önlüyor. (Ekranda başı boş bir fare istemem ben şahsen)
Logitec gibi firmalar ev kullanıcısına yönelik çözümler üretiyor.
Bir USB alıcı-verici ile 6 cihaz bağlanabiliyor.
**- Eğer ki seri numarasıyla USB alıcı-verici almak istiyorsanız, tabii ki bu hakkınız var. Fakat bu farenizin fiyatından da pahalıya gelecektir.
DamardanKullanamazsınız. Siz ağzınızla besleniyorsunuz. Bir gün ağzınız kayboldu diyelim. Nerenizle yiyeceksiniz? Yiyemezsiniz ki. Bu da aynen bunun gibi bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.