USB'siz DVD'siz 64 Bit nasıl geçilir?

newoe16

Decapat
Daha fazla  
RAM
3gb
SSD veya HDD modeli
bilmiyorum
Ekran kartı
512mb
Anakart
unuttum
İşlemci
intel celeron b800
USB'siz DVD'siz nasıl 64 Bit gecebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'siz DVD'siz nasıl 64 Bit gecebilirim?
Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız Windows,Linux,Mac OS sayfasına girip 64bit versiyonunu indirip bir USB yada farklı bir birime yazdırmanız ardından birimden BOOT edip kurmanız gerekiyor yani söylediğiniz şey mümkün değil başka türlü.

Bunu evde yapmak mümkünse hemen yaparım nasıl yapacağımı söyleyin lütfen

Bir USB birimine ihtiyacınız var maalesef.

Bunu evde yapmak mümkünse hemen yaparım nasıl yapacağımı söyleyin lütfen
Bundan önce hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ona göre bir USB'siz OS kurabilirmiyiz ona bakacağım.

Üzdü be usb birimini Windows dan oluşturmak mümkün mü

Windows 7 kullanıyordum eskiden win 10 32 bit geçtim yanlışılikka şuan win10 dayim

Diski başka bir bilgisayara takarak, hesap kurulumu öncesi kurulumu bitirip diski çıkarın, ardından kendi pc'nize takın kuruluma devam edin.

Aslında ISO dosyasını açarak içinden kurmak mümkün fakat 32bit bir işletim sisteminde 64bit Windows kurulum sihirbazı açılmayabilir genede denemek istiyorum diyorsanız gerekli bağlantıları vs aktarabilirim.

Windows 7 kullanıyordum eskiden win 10 32 bit geçtim yanlışılikka şuan win10 dayi
Ben günlük hayatta senelerdir Linux kullanıyorum ISO'nun içeriğini çıkartıp geçebiliyorduk diye hatırlıyorum Windowsta bir bakacağım 2 dakika zaman verin.

Sağolasın bekliyorum

USB dışında seçeneğin yok ISO'nun içini açıp deneyebilirsin ama 32 Bit de 64 Bit sihirbazın çalışacağına garanti veremem

Sağolasın bekliyorum
64bit Windows 10 ISO indirip içindeki kurulum paketini çalıştırmayı deneyin olmazsa bir USB alın formatta yardımcı olurum linki atıyorum şimdi.

Windows 10.iso

Burdan Download butonuna basın dosya inecektir sonra ISO dosyasını açın bana geri dönüş yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…