İşletim sistemini tekrar kurmanız gerekiyor başka türlü geçmek pek mümkün değil.USB'siz DVD'siz nasıl 64 Bit gecebilirim?
Bunu evde yapmak mümkünse hemen yaparım nasıl yapacağımı söyleyin lütfenİşletim sistemini tekrar kurmanız gerekiyor başka türlü geçmek pek mümkün değil.
Hangi işletim sistemini kullanıyorsanız Windows,Linux,Mac OS sayfasına girip 64bit versiyonunu indirip bir USB yada farklı bir birime yazdırmanız ardından birimden BOOT edip kurmanız gerekiyor yani söylediğiniz şey mümkün değil başka türlü.USB'siz DVD'siz nasıl 64 Bit gecebilirim?
Bunu evde yapmak mümkünse hemen yaparım nasıl yapacağımı söyleyin lütfen
Bundan önce hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ona göre bir USB'siz OS kurabilirmiyiz ona bakacağım.Bunu evde yapmak mümkünse hemen yaparım nasıl yapacağımı söyleyin lütfen
Üzdü be usb birimini Windows dan oluşturmak mümkün müHangi işletim sistemini kullanıyorsanız Windows,Linux,Mac OS sayfasına girip 64bit versiyonunu indirip bir USB yada farklı bir birime yazdırmanız ardından birimden BOOT edip kurmanız gerekiyor yani söylediğiniz şey mümkün değil başka türlü.
Bir USB birimine ihtiyacınız var maalesef.
Bundan önce hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ona göre bir USB'siz OS kurabilirmiyiz ona bakacağım.
Windows 7 kullanıyordum eskiden win 10 32 bit geçtim yanlışılikka şuan win10 dayimHangi işletim sistemini kullanıyorsanız Windows,Linux,Mac OS sayfasına girip 64bit versiyonunu indirip bir USB yada farklı bir birime yazdırmanız ardından birimden BOOT edip kurmanız gerekiyor yani söylediğiniz şey mümkün değil başka türlü.
Bir USB birimine ihtiyacınız var maalesef.
Bundan önce hangi işletim sistemini kullanıyordunuz ona göre bir USB'siz OS kurabilirmiyiz ona bakacağım.
Aslında ISO dosyasını açarak içinden kurmak mümkün fakat 32bit bir işletim sisteminde 64bit Windows kurulum sihirbazı açılmayabilir genede denemek istiyorum diyorsanız gerekli bağlantıları vs aktarabilirim.Üzdü be usb birimini Windows dan oluşturmak mümkün mü
Ben günlük hayatta senelerdir Linux kullanıyorum ISO'nun içeriğini çıkartıp geçebiliyorduk diye hatırlıyorum Windowsta bir bakacağım 2 dakika zaman verin.Üzdü be usb birimini Windows dan oluşturmak mümkün mü
Windows 7 kullanıyordum eskiden win 10 32 bit geçtim yanlışılikka şuan win10 dayi
Sağolasın bekliyorumAslında ISO dosyasını açarak içinden kurmak mümkün fakat 32bit bir işletim sisteminde 64bit Windows kurulum sihirbazı açılmayabilir genede denemek istiyorum diyorsanız gerekli bağlantıları vs aktarabilirim.
Ben günlük hayatta senelerdir Linux kullanıyorum ISO'nun içeriğini çıkartıp geçebiliyorduk diye hatırlıyorum Windowsta bir bakacağım 2 dakika zaman verin.
64bit Windows 10 ISO indirip içindeki kurulum paketini çalıştırmayı deneyin olmazsa bir USB alın formatta yardımcı olurum linki atıyorum şimdi.Sağolasın bekliyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.