Jaquaen Hectopat Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 USB'siz ve CD'siz Linux kurulabilir mi?
Çözüm freedomx 17 Kasım 2024 Jaquaen dedi: USB'siz ve CD'siz Linux kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım wubi diye bir program buldum Windows üzerinde Ubuntu kuruluyor. Bayram Tempest dedi: Rootlu bir Android cihazın varsa DriveDroid programı ile bilgisayara telefonundaki bir klasörü USB gibi gösterebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB siz demiş.
Jaquaen dedi: USB'siz ve CD'siz Linux kurulabilir mi? Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdım wubi diye bir program buldum Windows üzerinde Ubuntu kuruluyor. Bayram Tempest dedi: Rootlu bir Android cihazın varsa DriveDroid programı ile bilgisayara telefonundaki bir klasörü USB gibi gösterebilirsin. Genişletmek için tıkla... USB siz demiş.
freedomx Hectopat Katılım 5 Mayıs 2022 Mesajlar 1.367 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2024 #11 Jaquaen dedi: Anladım hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim hocam. Artı 0 Eksi
Jaquaen dedi: Anladım hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Çözüldü olarak işaretlersen sevinirim hocam.