USB'siz nasıl format atılır?

RiotClient.dll

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, USB belleğim falan yok ve CMD üzerinden de format atamıyorum çünkü kurtarmayı silmişim sanırsam Windows'u biçimlendirirken o yüzden gelişmiş başlangıçta komut şeysi falan çıkmıyor ve format atmam lazım nasıl atabilirim? Sıfırlamayı denedim hata veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows silinmediyse arama kısmına sıfırla yazarak "Bu Bilgisayarı Sıfırla" seçeneğini görebilirsiniz.
Gelişmiş seçenekleri gördüğünüze göre içerde Windows hala kurulu sanırım, güvenli moda girip yukarıdaki işlemi deneyebilirsiniz.

Aksi taktirde malesef USB bellek ile sıfırlama yapmak olacaktır.

Merhaba arkadaşlar, USB belleğim falan yok ve CMD üzerinden de format atamıyorum çünkü kurtarmayı silmişim sanırsam Windows'u biçimlendirirken o yüzden gelişmiş başlangıçta komut şeysi falan çıkmıyor ve format atmam lazım nasıl atabilirim? Sıfırlamayı denedim hata veriyor.

WinToHDD programıyla yapabilirsin.

Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Windows indirme aracını indirin oradan yapabilirsiniz, ISO dosyasını buluttan indirecek

YouTube'da bununla ilgili videolar vardı diye hatırlıyorum
Zaten yüklü ben de, setup.exe diye bir şey var bassam mı?

Yardımcı olabilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sorunum burada zaten, arkadaşın girdiği komut istemi yeri ben de yok. Bildiğiniz başka yöntem var mı? Ben kurtarma bölümünü silmişim sanırsam ben de bilmiyorum o yüzden ne sıfırlayabiliyorum ne başka bir şey.

O şekilde temiz kurulum olmaz. Attığım videodaki gibj diskten alan ayırıp yapabilirsiniz.

Zaten yüklü ben de, setup.exe diye bir şey var bassam mı?

Hocam sorunum burada zaten, arkadaşın girdiği komut istemi yeri ben de yok. Bildiğiniz başka yöntem var mı? Ben kurtarma bölümünü silmişim sanırsam ben de bilmiyorum o yüzden ne sıfırlayabiliyorum ne başka bir şey.
O zaman ISO içindeki Source klasöründe bulunan Setup'ı çalıştırıp deneyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı