Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #1 Elimde Toshiba'nın 8 GB USB'si var. İçine ETS 2 dosyaları attım. %95'e geldi hata verdi. USB bağlantısı gitti geldi ama içine erişemiyorum. Nasıl çözebilirim? CMD komutuyla denedim fakat pasif.
Elimde Toshiba'nın 8 GB USB'si var. İçine ETS 2 dosyaları attım. %95'e geldi hata verdi. USB bağlantısı gitti geldi ama içine erişemiyorum. Nasıl çözebilirim? CMD komutuyla denedim fakat pasif.
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #21 berkkan.k dedi: Dİsk 2,3,4,5 bunların olayını çözemedim? Bahsi geçen disk6 ise diğerleri ne? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam usb çoğaltıcı var o olabilir Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: Dİsk 2,3,4,5 bunların olayını çözemedim? Bahsi geçen disk6 ise diğerleri ne? Genişletmek için tıkla... bilmiyorum hocam usb çoğaltıcı var o olabilir
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #22 Cihangir ceyhan dedi: bilmiyorum hocam usb çoğaltıcı var o olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu duruma göre onlarda bozuk. Diğerlerini çıkartın öncelik şu 8gb lık usb Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: bilmiyorum hocam usb çoğaltıcı var o olabilir. Genişletmek için tıkla... Şu duruma göre onlarda bozuk. Diğerlerini çıkartın öncelik şu 8gb lık usb
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #23 berkkan.k dedi: Şu duruma göre onlarda bozuk. Diğerlerini çıkartın öncelik şu 8gb lık usb Genişletmek için tıkla... hocam ona taktığımda geliyor diğer usb 8 gb lığı çıkartayımmı Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: Şu duruma göre onlarda bozuk. Diğerlerini çıkartın öncelik şu 8gb lık usb Genişletmek için tıkla... hocam ona taktığımda geliyor diğer usb 8 gb lığı çıkartayımmı
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #24 Cihangir ceyhan dedi: hocam ona taktığımda geliyor diğer usb 8 gb lığı çıkartayımmı Genişletmek için tıkla... Bozuk olan hangisi ise o takılı kalsın. Disk yönetiminde görünüp diskpartta görünmemesi garip geliyor. Gözden kaçıyor olabilir o kadar cihaz arasından Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: hocam ona taktığımda geliyor diğer usb 8 gb lığı çıkartayımmı Genişletmek için tıkla... Bozuk olan hangisi ise o takılı kalsın. Disk yönetiminde görünüp diskpartta görünmemesi garip geliyor. Gözden kaçıyor olabilir o kadar cihaz arasından
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #25 berkkan.k dedi: Bozuk olan hangisi ise o takılı kalsın Genişletmek için tıkla... tamam hocam Artı 0 Eksi
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #26 Diskparttan list disk ve list volume yapar mısınız sonra Artı 0 Eksi
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #27 berkkan.k dedi: Diskparttan list disk ve list volume yapar mısınız sonra Genişletmek için tıkla... volume nedir Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: Diskparttan list disk ve list volume yapar mısınız sonra Genişletmek için tıkla... volume nedir
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #28 Cihangir ceyhan dedi: volume nedir Genişletmek için tıkla... bilgisayara bağlı olan disklerin birimlerini listeliyor Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan dedi: volume nedir Genişletmek için tıkla... bilgisayara bağlı olan disklerin birimlerini listeliyor
KS KS Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.449 Çözümler 8 29 Aralık 2022 #29 berkkan.k dedi: bilgisayara bağlı olan disklerin birimlerini listeliyor Genişletmek için tıkla... nerden ulaşabiliriz ona Artı 0 Eksi
berkkan.k dedi: bilgisayara bağlı olan disklerin birimlerini listeliyor Genişletmek için tıkla... nerden ulaşabiliriz ona
berkkan.k Hectopat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 571 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #30 Cihangir ceyhan dedi: nerden ulaşabiliriz ona Genişletmek için tıkla... list volume yazdım ya Artı 0 Eksi