USB'ye ISO Yazdırmak

Beryesa

Hectopat
Şimdi biz USB'ye işletim sistemi ISO'sunun içindekileri yazdirmadan önce CMD'den temizleyip formatliyoruz sonra da etkin olarak işaretliyoruz ve ISO'nun içindekileri kopyalıyoruz bootable oluyor
Program (Rufus, Unetboorin vb.) Kullanınca ayni islemi mi yapıyor? Ekstra bir şey oluyor mu?

Asıl sorum ise biz etkin olarak işaretleyince farklı bilgisayarlarda da etkin olarak gözüküyor. Yani Windows'a bir sey kaydetmiyor.
USB cihazina bir dosya filan mi yüklüyor ne yapıyor?
Bunu soruyorum.
Yani dosya atıyorsa vs.
Bunu Windows disk yönetimi kullanmadan yapamaz mıyız?

Yapabiliyorsak telefondan da (ROOT'lu/ROOT'suz) yapılır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CMD'ye falan gerek yok. Rufus vb. programlar zaten gerekli formatta biçimlendiriyor. Bir şey yapmanıza gerek yok, bilgisayara USB belleği takın programdan taktığınız USB belleği ve yazdıracağınız ISO dosyasını seçin ve yazdırın.

1- USB'ye işletim sistemi yazdırırken CMD kullanmak zorunda değilsin. USB'yi bilgisayara taktıktan sonra biçimlendirme işlemini yapabilirsin.
a-)
1.png

b-)
2.png

2- ISO dosyasını USB'ye yazarken Rufus programını kullanmanı öneririm. Eğer Windows 10 gibi bir işletim sistemi yazdırmak istiyorsan Microsoft'un sitesinden (Bu link: Windows 10'u indirin)
1544552636260.png

bu aracı indirerek ister bilgisayarına kurabilir istersen Windows 10'u USB'ye yazdırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı