USB'ye Raspberry Pi OS kurmak

Ceza yediğim için yeni yazabiliyorum, dediklerinizi yaptım. Hatta bellek artık böyle gözüküyor ve BIOS'dan USB'yi 1.ye atamama rağmen hala Windows açılıyor. Sebebi ne olabilir?
@Vanilla sky @Alonso

rrs.png

Buradakini mi indirdiniz yoksa
sssü.png
buradakinimi 2. olanı indirdiyseniz olmamıştır muhtemelen ilk resimdekini indirip dener misiniz?

Bu adresten direk onu indirebilirsiniz.

Buradakini mi indirdiniz yoksa
buradakinimi 2. olanı indirdiyseniz olmamıştır muhtemelen ilk resimdekini indirip dener misiniz?

Bu adresten direk onu indirebilirsiniz.
Evet, az önce farkettim bende orada "All Raspberry Pi models" yazdığını 😀. Kaç saattir boşa uğraşıyormuşum. Neyse indiriyorum şuan 1.yi.
@Vanilla sky Yapabilirsem depolamaya yer kalacak mı peki depolama için belleği ikiye mi bölmem gerekiyordu?

Evet, az önce fark ettim bende orada "all Raspberry Pi models" yazdığını 😀. Kaç saattir boşa uğraşıyormuşum. Neyse indiriyorum şu an 1.yi.
@Vanilla sky yapabilirsem depolamaya yer kalacak mı peki depolama için belleği ikiye mi bölmem gerekiyordu?

Depolamaya yer kalıyor orada 250 MB yazdığına bakmayın oluşturduğu bölümlerden dolayı 250 MB olarak görünüyor normalde daha fazla boş olan var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı